Pa da,svatko ima nekakav svoj plan u gavi kak bi trebo izgledat.Jedino mi je krivo sto nisam bas uspio napravit da mi to bijelo kamenje izgleda kao rijeka.
Al mislim da ce za par mjeseci kad se ricia rasiri po kamencicima i kad java moss naraste sve doci na svoje mjesto
odlican akvarij, bravo na izvedbi! meni se super svidja..

a "dojam rijeke" nisi dobio jer si neobicno postavio taj tok rijeke.. vise si napravio nekakav puteljak nego rijeku... rijeka nikad nema takve utoke pod skoro pravilnim kutevima... voda se uvijek negdje slijeva i curi i tako nastane rijeka, znaci ako "lomis" tok rijeke u dva toka onda se mora vidjeti zasto... ili je neki kamen ili uzbrdica u pitanju ili nesto slicno... ne znam jesam li dobro objasnila, inace se pomalo bavim crtanjem i slikanjem pa sam zato uocila gresku koja te muci s tom rijekom...
dovoljno je da pogledas onu fotku sto si stavio (po kojoj zelis napraviti slican pejzaz) pa pogledaj kako ide onaj tok rijeke... slijeva se od gore prema dolje... sto je blize vise se siri, sto je dalje suzava se i dva tijeka rijeke se lome u prednjem planu zbog neke uzbrdice i kamenja...
eto, nadam se da sam pomogla.. inace, jos jednom, jako lijepo zamisljeno, pratit cu kako napreduje akvarij