Kolovoz 09, 2025, 16:06:02 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: 60L za početak  (Posjeta: 4859 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kuliva

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 41
Odg: 60L za početak
« Odgovori #25 u: Travanj 12, 2012, 22:12:12 poslijepodne »
Danas nakon dugog premišljanja što uzet, uz veliku pomoć dečkiju u Viliju odabrao sam:
8 barbus teteya, 8 moenkhausia sanctaefilomenae, 1 kozicu atyopsis moluccensis(ogromna, odma mi se svidjela) i 2 patuljasta ciklida apistogramma nijsseni (to nisam planirao al decki su rekli da je ok i po društvu i po litraži)
Sad ćemo vidjet, dosta je živo u akvariju, ja sam bio u pocetku za manje riba al uz njihov razgovor i ostalo uvjerili su me da je to sasvim ok i nije pretjerano.
Za sad je sve ok i ne primječujem da se neko pretjerano komeša ili naganja.

Evo i par slikica, nije nešto, slikano s iPhoneom

P.S.
Malo mi je žao sad što sam odustao od neonki, njihova boja bi mi puno življe izgledala no dobro šta je tu je.

Offline kuliva

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #26 u: Travanj 12, 2012, 22:14:06 poslijepodne »
Još jedno pitanje, ova prva slika iz zadnjeg posta, vezano za bilje.
Dal mi je ovaj lopoč prezagušen uz ovu drugu biljku( ne znam ime :-[ ) ili da ostavim tako. Pratim bilje i mislim da je sve savseno za sad. :)

Offline aquapero

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: Zadar
    • Aparments
« Odgovori #27 u: Travanj 13, 2012, 11:18:02 prijepodne »
odlican odabir riba,.. ove crvenooke tetre imam i bas su zanimljivie ribe..nego reci mi ima li samo te apistogramme? i gdje je taj ducan(nisam iz zg ba nezz a ubrzo idem gore)  8)

Offline kuliva

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #28 u: Travanj 13, 2012, 11:53:18 prijepodne »
odlican odabir riba,.. ove crvenooke tetre imam i bas su zanimljivie ribe..nego reci mi ima li samo te apistogramme? i gdje je taj ducan(nisam iz zg ba nezz a ubrzo idem gore)  8)

Imaš ih tu na forumu, Zoo Vili...

Offline kuliva

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #29 u: Travanj 25, 2012, 09:28:37 prijepodne »
Ekipa jedno pitanje,

sve je izglednije da dolazi jedno 200-250 L tank pa kobiniram di ga smjestit u stanu. Najbolje bi mi odgovralo u dnevnom boravku, imam super mjesto di bi se uklopio međutim u nedoumici sam jer to točno zid izmedu balkonskih vrata i prozora. Ima metar širine i na tolko sam ograničen.
Tank bi bio 100x50x50 ili 100x40x50. Usput jel to ok duzina za danas sutra jedanu ciklidnu ekipu?!

Evo i slike kak to uzivo izgleda, napominjem da je to istočna strana i sunce je jako do jedno 10-11 ujutro. Nakon toga nema tolke vrućine al me brine da radi te svjelosti nebi imao problema s algama.