pozdrav,evo novi san u ovome i ovdi...dobija san prekjucer black moora kao poklon,prodan je uz akvarij od 3 litre jel to mu je kako dosta

cak i ja koji nikad se nisan bavia akvaristikon vidin da mu to nije ni priblizno dovoljno...btw prodan je u city centar one u splitu,vjerovatno ste vec upoznati sa njihovin kompetencijama tamo,u svakon slucaju zanima me par detalja kako da poboljsan jadniku zivot,trenutacno je u nekon kuglaston akvariju(procita san u onon vodicu za pocetnike da ti akvariji nisu dobri al jbg) od 6 litara,al mislija san sam sklepat neki malo ipak veci,posto neman puno mista u sobi,mora ce bit tocno odredenih dimenzija tipa 50*40*40 da bi mi moga stat,znaima me bili ja sam to moga zalipit kao neko ko se nikad time nije bavia,posto vidin da postoje mnogi tutoriali tu po sajtu,ali vidin i ljudi da plase druge da to ipak nije tako lako...dali u staklara se moze to ostaviti da vam zalipi?jos bolje jel za ko kojeg u splitu da to radi?...ako ne koji tocno silikon se koristi za lijepljnje ovoga?kako izracunati litrazu akvarija po dimenzijama?unaprijed hvala na pomoci..