0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: TuljanViš meni su JBL-ove trakice za upotrebu u biljnom akvariju više nego super. Bitno mi je da mi NO3 nije ispod 20 i više od 40 (ako dođe i do 60 niš strašno). Sve akvarije završim za 5 minuta, rezultati ništa lošiji nego s Tetrinim ili Hageninim a zadnji put im je cijena bila višestruko niža nego konkurentima. he blago tebi.....A gle sad ovu situaciju, promjenim 150 litara vode od toga 80% RO i 20% iz pipe i naravno ubacim testere....e sad jbl pokazuje No3 80, Munster izmedju 40 i 50 a tetrin manje od 20 i tko je sad ovdje lud?U ponedjeljak cu odfurat vodu u zavod za javno zdravstvo pa cu vidjek koji testeri valjaju a koji ne, kaj je najbolje niti jedan se ne slaze niti u jednoj vrijednosti osim u No2 -0
Viš meni su JBL-ove trakice za upotrebu u biljnom akvariju više nego super. Bitno mi je da mi NO3 nije ispod 20 i više od 40 (ako dođe i do 60 niš strašno). Sve akvarije završim za 5 minuta, rezultati ništa lošiji nego s Tetrinim ili Hageninim a zadnji put im je cijena bila višestruko niža nego konkurentima.