Srpanj 26, 2025, 10:05:34 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Mala pomoć oko cijene  (Posjeta: 3752 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline stomed

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Odg: Mala pomoć oko cijene
« Odgovori #25 u: Veljača 28, 2012, 15:24:54 poslijepodne »
 :klap: uz takve kvalitetne argumente uopce se necidim se sto nepises 3mj 
:shiny01:

-a tu cast za moderatorski kutic nebi ni zelio ni prihvatio dokle god se nepocne dobro placati:p
-i molim te ako ti nije previse tesko nemoj me castiti vise nikakvim epitetima

Offline mugen

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: Sirac
« Odgovori #26 u: Veljača 28, 2012, 16:00:37 poslijepodne »
Evo da se nadovezem ove cifre su bolesne ja sam uzeo akvariji 120x52x50  312l s ormaricem tj postoljem poklopac s 2xT5lampe prigusnica itd .... Staklo debljine 10mm  za 2400kn izaso me je sve skupa sa vanjskim filterom ribama biljem pijesak i kamen sam imao 3600kn

Offline stomed

• Punopravni član
« Odgovori #27 u: Veljača 28, 2012, 17:44:31 poslijepodne »
to ti sve ovisi sta kupujes, mogao si ti kupiti eheim pa samo za njega dati 2000kn, isto toliko za rasvjetu, itd...

Offline mugen

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: Sirac
« Odgovori #28 u: Veljača 28, 2012, 19:59:23 poslijepodne »
to ti sve ovisi sta kupujes, mogao si ti kupiti eheim pa samo za njega dati 2000kn, isto toliko za rasvjetu, itd...
ma ok je sve to ali ja sam sa svojime zadovoljan sve je super slozeno dobro izgleda a sad ako neko hoce dat za lampe par tisuca ko voli neka izvoli.......itd

Offline stomed

• Punopravni član
« Odgovori #29 u: Veljača 28, 2012, 21:19:56 poslijepodne »
nekazem ja da nemoze dobro izgledati neovisno o ulozenom novcu, ali akvaristika nam je i tako vecini samo hobi, to radis iz ljubavi prema svom hobiju i dati x vise novaca nije nista bolesnije nego imati akvarij uopce. netko stavi i michelinove gume punjene dusikom s kromiranim felgama a auto i s savinim vozi vlasnika sasvim ok od tocke a do tocke b..to ti sve ovisi o ukusu i to se neisplati puno raspravljati, nit sam ja budala sto to nemam nit je netko budala sto ima

Offline hrgamonster

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
« Odgovori #30 u: Veljača 28, 2012, 22:36:42 poslijepodne »
ja ipak mislim da nebi trebali usporedivat michelin sa savom takvu glupost jos nisam cuo
neki klub kupi ronalda a tamo neki igrac isto odigra utakmicu mislim stvarno pretjerano
hrga88

Offline stomed

• Punopravni član
« Odgovori #31 u: Veljača 28, 2012, 22:56:53 poslijepodne »
zasto ne? za prosjecnog korisnika odraduje sasvim zadovoljavajuce svoj posao, mnogi ljudi imaju sava gume i nije bas da se nesto vise raspadaju po cesti ili nesto takvoga. a uostalom ja sam samo govorio o ukusu a ne stvarnoj potrebi za istim, da vozim profesionale utrkama mozda bih i imao, ali za sta ce stvarno meni da sada imam michelin i dusik u njima?? voznju od tocke a do tocke b nemozes usporediti s ronaldom i mirkom iz dugog sela, oboje nemogu ispuniti istu funkciju kao sto meni moze mrecedes ili dacia, giesemann ili diy rasvjeta

Offline Roby17

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: Bjelovar
« Odgovori #32 u: Ožujak 02, 2012, 08:15:20 prijepodne »
Ako bi radio sve sam, lijepljenje, stalak, poklopac s rasvjetom, unutrašnji pregradni filter(po meni najjeftinija solucija) ne može te izać više od 4000 max.
Ja sam za svoj 125*76*76 potrošio oko 1500kn(s tim da sam staklo dobio badave)