Srpanj 21, 2025, 14:09:27 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: dezinfekcija  (Posjeta: 1118 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline znatiželjko

• Trade Count: (+5)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 50
dezinfekcija
« u: Veljača 03, 2012, 22:43:36 poslijepodne »
ola
prije bilo kakvoga starta akvarija čime ga dezinficirati mislim sada kada ga staklar poljepi :zagrljaj:

Offline shumy

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: vinkovci
Odg: dezinfekcija
« Odgovori #1 u: Veljača 03, 2012, 22:58:52 poslijepodne »
sirče i topla voda,eventualno otopinom hipermangana.

Offline stomed

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
« Odgovori #2 u: Veljača 03, 2012, 23:09:28 poslijepodne »
mozes hipergmanom, ali kad punis za probu ostavi vodu unutra neko vrjeme da povuce sve otrove iz silikona. i neznam kada ti je ljepio ali na ovakvom vremenu se prilicno dugo suse, pogotovo sto oni nemaju grijanje u radionama, bar ne +20 cjelo vrjeme. ako ti bude smrdio po silikonu kad dobis ostavi to jos koji dan da se posusi, prije ce se osusiti na zraku nego pod vodom, nece nista otpustati a mislim da je i kvalitetnije ako se osusi na zraku pri donekle idealnoj temperaturi

Offline znatiželjko

• Trade Count: (+5)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 50
« Odgovori #3 u: Veljača 04, 2012, 08:00:11 prijepodne »
mozes hipergmanom, ali kad punis za probu ostavi vodu unutra neko vrjeme da povuce sve otrove iz silikona. i neznam kada ti je ljepio ali na ovakvom vremenu se prilicno dugo suse, pogotovo sto oni nemaju grijanje u radionama, bar ne +20 cjelo vrjeme. ako ti bude smrdio po silikonu kad dobis ostavi to jos koji dan da se posusi, prije ce se osusiti na zraku nego pod vodom, nece nista otpustati a mislim da je i kvalitetnije ako se osusi na zraku pri donekle idealnoj temperaturi
hvala :up: