Srpanj 01, 2025, 01:57:41 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Fer plast Co2 energy Mixer  (Posjeta: 754 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dzems

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: knin
  • volim ribe i ribice
Fer plast Co2 energy Mixer
« u: Prosinac 21, 2011, 10:33:32 prijepodne »
Ako mi netko moze pomoci...imam navedeni mixer,pa me zanima kako on radi.Nemam plasticnu bocu ni brojac mjehurica,ni one kesice sa smjesom i zanima me dali mogu spojiti co2 iz boce direktno na mixer,ako ne molim objasnjenje sto mi treba i gdje mogu naruciti potrebito...Hvala
Totalna Steta

Offline mac31

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
Odg: Fer plast Co2 energy Mixer
« Odgovori #1 u: Prosinac 21, 2011, 15:59:37 poslijepodne »
Trebas imati iglicasti ventil i brojac mjehurica da bi znao koliko ti tocno mjehurica izlazi u sec. jel drugacije nemozes znati pobit ces si ribe..
akvarij sa discusima odmor za oći...OSIJEK...SLAVONIJA.

Offline olembe

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #2 u: Prosinac 22, 2011, 20:30:08 poslijepodne »
Taj gore sivi aparatic je protocna pumpica koja tjera vodu kroz prozirnu kutijicu koja se montira kao na slici. ta prozirna kutijica na vrhu ima mali nastavak za crijevo kojim stize co2. co2 se, dok pumpica radi, zadrzava u kutijici a mlaz vode kroz pompicu tjera vodu kroz mjehurice prema dole gdje izlazi voda u kojoj se otopio co2. vrlo jednostavno. ovo je dobar nacin otapanja co2 jer se sav uspije otopit. napravi diy od dvije boce, imas po forumu uputstva i to je to...
olembe

Offline dzems

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: knin
  • volim ribe i ribice
« Odgovori #3 u: Prosinac 22, 2011, 22:01:24 poslijepodne »
Taj gore sivi aparatic je protocna pumpica koja tjera vodu kroz prozirnu kutijicu koja se montira kao na slici. ta prozirna kutijica na vrhu ima mali nastavak za crijevo kojim stize co2. co2 se, dok pumpica radi, zadrzava u kutijici a mlaz vode kroz pompicu tjera vodu kroz mjehurice prema dole gdje izlazi voda u kojoj se otopio co2. vrlo jednostavno. ovo je dobar nacin otapanja co2 jer se sav uspije otopit. napravi diy od dvije boce, imas po forumu uputstva i to je to...
hvala..
Totalna Steta