Kolovoz 19, 2025, 14:00:31 poslijepodneNajnoviji Član: MMela

Autor Tema: Pelvicachromis taeniatus i apistogramme u 100l  (Posjeta: 1017 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline draken0x

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Međimurje
Pelvicachromis taeniatus i apistogramme u 100l
« u: Prosinac 16, 2011, 22:12:50 poslijepodne »
Akvarij je 100 l. Imam taeniatuse i 4 pristele za sad + još neke ribe koje još treba udomiti. Mislio sam staviti uz njih još par a. agasizzi ili vijeta. Pristele su samo 4 jer jih nije bilo više u trgovini, trebale bi biti ovog tjedna pa budem uzeo još nekih 5-6 komada. MIslio sam možda još neke tetre ili endlere, ako to nije previše. Mislio sam možda umjesto apistogramma Herotilapia multispinosa samo mislim da je akvarij ipak premali i lijepše mi je malo više riba nego 4-5 komada. Slobodno predložite i nekog drugog ciklida za kombinaciju s taeniatusima  ;)

filter:
http://i35.photobucket.com/albums/d196/perodinamit/PICT0013-1.jpg?t=1282385969

A ovakav je akvarij:
https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=17698.0

Čitam sad, daj je ovaj Matejko maknuo onu pregradu kaj jeizmeđu spužve i keramike, jer se nešto vode vrača u akvarij od kud dolazi, pa me zanima jel tako bolje, jer je u 1. komori prvo spužva onda neka kao krpa pa plastika i prostor ispod i onda opet ta krpa i na nju ide keramika i ako makneš tu pregradu neče biti dosta cirkulacije po svim materialima u filtru?  -? prema mojoj logici.. jeste da nešto vode izlazi iz filtra odmah na početku, ali nije to baš neka velika količina vode, ili ipak bolje da maknem?
« Zadnja izmjena: Prosinac 20, 2011, 17:57:56 poslijepodne od draken0x »

Offline draken0x

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Međimurje
Odg: Pelvicachromis taeniatus i apistogramme u 100l
« Odgovori #1 u: Prosinac 20, 2011, 22:55:34 poslijepodne »
Mogu s nekim zamijeniti skalara i ancistruse za multispinose, valjda i budem pa ako nebude funkcioniralo udomim. Ima neko ko ih je držao?iskustva?
Koje biljke mogu snjima a da ih ne unište?  :-[