Kolovoz 21, 2025, 21:01:41 poslijepodneNajnoviji Član: MMela

Autor Tema: Trgovine u ZG  (Posjeta: 1223 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline draken0x

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Međimurje
Trgovine u ZG
« u: Prosinac 17, 2011, 00:06:41 prijepodne »
Idem sutra u zagreb, a nemam vremena obići baš sve, pa me zanima gdje imaju najbolju ponudu riba i ne prevelike cijene? Zanimaju me patuljasti ciklidi, koriji i tetre.
hvala

Offline rain

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 66
Odg: Trgovine u ZG
« Odgovori #1 u: Prosinac 17, 2011, 00:34:07 prijepodne »
Prvo odi u Vili.U pet centru u Heinzlovoj imaju puno riba na liječenju,pa...Prije jedno 2 tjedna su u zoo repić u siti centru na Jankomiru imali otocincluse ,cory anaeuse,pande,trilineatuse i još neke sa crvenkastim perajama,nisam zapamtila kak se zovu.Tam sad radi dečko kaj jako brine o ribama,kupila sam-prezadovoljna.Ako ti je West gate usput,svrati u  zoo Cvetko,njihove su ribe zdrave,trenutno imaju čak žutog bettana.To ti je tak,kak naletiš.Kad dobiju nove ribe,začas se prodaju.U Viliju je uglavnom veliki izbor.Ugodan obilazak ti želim!
kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!

Offline dante

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
Odg: Trgovine u ZG
« Odgovori #2 u: Prosinac 17, 2011, 19:17:29 poslijepodne »
U Zagrebu se ribe kupuju jedino u Viliju i Belugu. Aqua-terra je isto uvijek imala kvalitetne ribe, ali su nažalost zatvorili dućan.
Jedini problemčić je što nedjeljom nitko od ovih ne radi tako da ti je đabe veseliti se.
U Pet centru zadnji put kad sam bio im je večina riba bila bolesna, a oni su ih naravno uredno uvaljivali ljudima.
No, odgovorio sam bar jedne...