ne moras gasiti pumpicu.
Ali provjeri si i makroelemente. Jer samo EC i profito bez makroelemenata nece zavrsiti dobro.
pa neznam baš kolko je ovo ispravno, ja koristim EC i profito već 8 mjesci bez ostalih preparata i bilje raste ko ludo, ribe isto. je da ga ne stavljam baš redovito , ali mam još i CO2 sa strane.
pa ne kazem da ih treba dodavati, nego samo provjeriti kakvo je stanje.
Ovisi o podlozi, broju riba.......
Stvarno zbunjujuce toliko razlicitih misljenja, sto sad na profitu pise da je potpuno gnojivo i uz easycarbo je idealno ,pokusao sam sa KNO3,KH2PO4,K2SO4 I nakon 10 dana bum algi i unisteno sve bilje,sad idem iz pocetka s ovom komb,znaci easycarbo + profito kad s ugasenim svijetlom ili upaljenim. Pitanje je sad 
pa zato jer ni jedan akvarij nije isti. Generalno svaki zahtjeva makro, mikro i CO2. No to ne znaci da svi stavljamo istu kolicinu svega na istu litrazu.
Ti si stavljao makro pa si imao bum, sad ces ici sa mikro bez makro pa javi rezulate

Meni trenutno treba svega.
I stavljas kad imas svjetlo jer biljke ne rastu u mraku.

Ja stavljam easy carbo svaki dan oko 18h (svjetlo se gasi u 21h ) isto tako i profito ( jednom tjedno ) Od algi jedino imam zelenu na staklu
) Šta je u biti super jer imama ogroman filter na mali akvarij .
Prvo je krivo. I ne vidim kako veliki filter moze biti nedostatak. Smanjis malo protok ako treba i to je to. Ja imam eheim 2222 na efektivih 40l vode. I ne bih vise stavljao manji i slabiji.