Poz!
Evo jos jedno moje smetliste.....(ako se tko sjeca prvoga)....
Uglavnom, slozeno od viskova, ostataka i komadica.... Dimenzije (opet) 50x30x25, 40 litara.... Filter MCF 40, Grijac atman 100w (znam da je prejak, ali mi je on jedini visak), diy co2, rasvjeta 2x15w t8, jedna aquastarka i jedna 865 no name..... Podloga zemlja za cvijece, preko nje kamencici, panj.....
Od biljaka jedan anubias, smedja i zelena crypta, komadic hrasta koji je prezivio masakr u drugom akvariju, ali pusta korijenje i lijepo napreduje, za ovo ostalo neznam sto je, pa ako netko moze pomoci, nikad mi se nije dalo uciti nazive biljaka.... Nedostaje jedna v.gigantea, koja je othranjivanja ovdje, u lijevom cosku da se ne vidi filter, prerasla je akvarij pa je preseljena u drugi, kao i ove "paprati" s desne strane koja je sakrivala grijac, i ona je preseljena na drugo mjesto.... ako netko moze pomoci s tocnim nazivima biljaka - super!
Stanovnici - 1x betta (da, jos jedna) i 1x ancistrus, i pokoji mali puz, poklon s neke biljke, razmisljam da na koji dan stavim jednu botiu da ih rijesi?
Ok, da ne duljim evo i koja slikica. Nista posebno, ali lijepo ukrasava hodnik i ulaz u kucu

Da, ako se netko pita (znam da se ne pita ali hajde

) smetliste v.1.0 je jos u funkciji, nista nije dirano, i ono sluzi kao uzgajaliste biljaka....