Upozorenje: ova tema je neaktivna bar 120 dana - kao da ja to neznam

Nema smisla otvarat novu temu pa cu ponovno aktivirat ovu jer imam kaj za dodat u nju.
Mogli bi moderatori ovo zakucat da bude vidljiva svima odmah na pocetku i maknut sve postove osim cistih postova samo akvarijima, ostalo sve izbrisat jer nema veze s temom.
Novo stanje kod mene glasi ovak:
Akvarij 11. 330 litara, 14 Tropheus Duboisi Maswa + 1 Ikola
2. 1 filter Expro 1200, + stream pumpa 3500l/h
3. Sak Green, Tetra Pro Colour, Coppens Spirulina, Tetra Pro Alge s dodatkom spiruline, Nutrafin Max Spirulina, Nutrafin Max Marine
4. 50% tjedno
Akvarij 21. 250 litara, 14 Tropheus Red Moliro
2. 1 Spuzva filter s powerheadom Atman AT 203 jacine 2000l/h smanjena na minimum
3. Sak Green, Tetra Pro Colour, Coppens Spirulina, Tetra Pro Alge s dodatkom spiruline, Nutrafin Max Spirulina, Nutrafin Max Marine
4. 50% tjedno
Akvarij 31. 250 litara, 9 Tropheus Moorii Kasanga Red Rainbow
2. 1 Spuzva filter s powerheadom Atman AT 202 jacine 600l/h + stream pumpa 3500l/h
4. 50% tjedno
Akvarij 41. 240 litara, 5 Tropheus Murago + 6 Tropheus moorii Kasakalawe + 3 Cyprichromis leptosoma Utinta
2. 1 Spuzva filter s powerheadom Atman AT 202 jacine 600l/h + stream pumpa 3500l/h
4. 50% tjedno
Ako je nekome cudno da ih nisam nikad predstavio, a imam neke vec vise godina a neke na frisko - razlog: nemam dobar fotic i jednostavno ne mogu uslikat kak treba pa ne pokusavam