Srpanj 15, 2025, 19:37:14 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Napokon gotov sa radovima na ciklidnom tanku  (Posjeta: 3892 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MEMO

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Odg: Napokon gotov sa radovima na ciklidnom tanku
« Odgovori #25 u: Listopad 07, 2011, 18:06:25 poslijepodne »
svidja mi se poklopac za aq.evo ja imam orginal juwel pa ne mogu nista raditi u akvariju.stalno ga moram cijelog micat,a to mi je nekada i problem zato sto zna biti pun vode zbog kondenzacije sto se stvara.tako da sam mislio njega maknit i napravit po svome drveni poklopac.
MEMO

Offline Darren

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Malawi World
« Odgovori #26 u: Listopad 16, 2011, 13:10:51 poslijepodne »
pozz druže, jesi li nabavio kanister filter, koje si mislio vrste ubaciti i od koga kontaš uzimati ribe??  :)
...ti si nebo, ja sam ptica...ti si moja tanka žica...meni si sve, a ja sitnica za tebe...

Offline Malawi988

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: BiH
« Odgovori #27 u: Listopad 20, 2011, 22:41:54 poslijepodne »
nisam jos prijatelju...trazio eheim 2073 profesionel 3 ali ga nisam uspio pronaci, pa mi je brat obecao donijeti iz Italije kad bude dolazio kuci pa jos ga cekam, nije eheim vec neka italijanska marka i kazu da je vrlo kvalitetan 150euri i dobijem sva punjenja i neke rezervne dijelove...a sto se tice ciklida, nasao sam nekog momka u Sarajevu, drzi na Ilidzi pa sam se sa njim dogovorio, ima lijepu ponudu, gledao sam cime raspolaze na facebook-u!!! Inace ne mogu vise gledati u prazan akvarij, jedva cekam da ga pocenm puniti  :klap: :klap:

Offline Malawi988

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #28 u: Listopad 20, 2011, 22:43:49 poslijepodne »
Idu malawi ciklidi unutra, kad odem onda ce mi taj momak obajsniti koje su vrste i sta se moze kombinovati...volio bih si nabaviti i Oskara ako on moze sa malawcima, inace uvijek sam za malawi  :D

Offline kells1

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #29 u: Listopad 21, 2011, 01:05:03 prijepodne »
Idu malawi ciklidi unutra, kad odem onda ce mi taj momak obajsniti koje su vrste i sta se moze kombinovati...volio bih si nabaviti i Oskara ako on moze sa malawcima, inace uvijek sam za malawi  :D

he,he,he :) sad si ga uljepio sa oskarom :) jedino ako mu starci nisu bili na privremenom radu u africi ;)
premalo je slobodnih ravnih površina u stanu  :cupakosu:

Offline Darren

• Punopravni član
  • Malawi World
« Odgovori #30 u: Listopad 21, 2011, 10:29:43 prijepodne »
ma odluči se samo za jedan biotop  :)...a što se tiče malawi riba, ja bi ti predložio da se sam informišeš o ribama koje želiš imati, jer ako prepustiš da ti prodavač to radi onda ćeš imati pravi mix riba koje se nikako ne slažu, kidaju repove jedna drugoj i jure se do beskraja :devil:...(većini prodavača je samo cilj prodati ribe, nisu svi isti,ali većina lovi u mutnom)...zato se naoružaj znanjem i sam odluči o kombinacijama koje želiš nabaviti... svakako ti preporučujem klasiku malawi jezera Labidochromis Caeruleuse uzmi jato od 6-7 jedinki tako ćeš kasnije lakše napraviti selekciju mužijaka i ženki, možeš uzeti s obzirom na litražu i manje jato od 4 jedinke Cyrtocara Moorii-ja...eto tu smo ako šta možemo pomoći... sretno! ;)
...ti si nebo, ja sam ptica...ti si moja tanka žica...meni si sve, a ja sitnica za tebe...

Offline tomek1221

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #31 u: Listopad 21, 2011, 10:39:01 prijepodne »
Cyrtocara Moorii definitivno nije za tu litrazu akvarija.ona spada u haplocromise i njima treba veliki akvari da imaju mijesta za plivanje.a i dosta velike narastu.

Offline Darren

• Punopravni član
  • Malawi World
« Odgovori #32 u: Listopad 21, 2011, 22:17:43 poslijepodne »
pa dobro tomek, ne mogu svi imati akvarijum za haplove kakav ti imaš.... -? pozz

Offline tomek1221

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #33 u: Listopad 22, 2011, 05:16:06 prijepodne »
pa niti ne moraju imat ali cemu stavljat ribe u akvari od 250 -300 lit koje ce puno previse narast.bolje neka se odluci za malavce.to je bio dobronamjeran savjet.ako hoces stavi u akvri od 50 lit 10 delfina. -?

Offline Malawi988

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #34 u: Listopad 22, 2011, 10:49:58 prijepodne »
dobro..informisat cu se, pa se odluciti i tek onda idem u kupovinu..a negdje sam vidio odredjene ciklide u kombinaciji sa Oskarom sto mi je bilo cudno i interesantno, ali je bilo u prolazu pa ni sam nisam siguran sa kojim je ribama bio  :D :D

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #35 u: Listopad 26, 2011, 01:44:41 prijepodne »
malawce nemozes kombinirat sa oskarom.. jer oskar treba mjesta! stavu unutra 3,4 vrste, neces pogrijesut sa demasonima, carleusima, saulosijima i td.. inace obrati se na kategoriji ciklidi i raspitaj se tamo, pa ces vidjet sto ti se svidi.. sretno!