Kolovoz 01, 2025, 11:25:35 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: diskusi  (Posjeta: 4037 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline sasha78

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: vinkovci, vukovarsko-srjemska zupanija
Odg: diskusi
« Odgovori #25 u: Srpanj 26, 2011, 10:58:12 prijepodne »
druze veci je problem uvest nesta u hr nego izvest tj uvest u bih jer nasa carina zna bitia JAKOOO temeljna A zato uzmes malade i male diskuse i stavis ih u vrecicu za kucnim namirnicama,smoki,cips i tako taj kucni spiceraj,jedan moj prijatelj je uvezao iz srbija a to je druze moj jedan od TVDJIH GP U HR u gepeku JAZAVCA dobro ste culi JAZVCA,carinik ga pito sta ima za prijavit ovaj reko sta a carinik mislio da se ovaj zajebava posto mu se cionio da ovom fali koja daska a kolega imo mozdani pa mu je malo lice izobliceno a kad je ootvorio gepek carinik osto bez teksta i reko mu bjezi da te nevidim jer ovo jos nikad nije viido kako jazavca tako da neko i pokusava prenet,i nikom nis hahaha .bez zajebancije ti kazem to, a ja kao mali bilo je davno sam iz madjarske prenio gustere gekone vitatis,jos ih tada nije bilo  u hr

Offline rada0309

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #26 u: Srpanj 26, 2011, 13:52:25 poslijepodne »
Pa moji diskaci ne jedu već mjesec dana skoro nista pa opet lagano rastu :D :D :D. Samo govedinu cepaju!

Offline Tinko

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #27 u: Srpanj 26, 2011, 14:12:13 poslijepodne »
Ma ja sam ti malo u banani meni kad umre neka druga riba u drugom akvariju nikom nista al kad mi diskus u
umre srce mi se slomi svaki put

Offline mbogdan

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
    • Diskusari
« Odgovori #28 u: Srpanj 26, 2011, 14:32:53 poslijepodne »
Ma ja sam ti malo u banani meni kad umre neka druga riba u drugom akvariju nikom nista al kad mi diskus u
umre srce mi se slomi svaki put
ribe ugibaju  :)

Offline penang eruption

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
  • Dob: 63 Lokacija: Osijek
  • Savjeti i info:0915822089
« Odgovori #29 u: Srpanj 27, 2011, 10:41:13 prijepodne »
Nije nikakav problem samo na licu mjesta platiš 400 k za neprijavljenu robu + izlazak komisije + veterinara  +3000-3500 kuna carinski prekršaj i vratit ribu obavezno .moj jedan prijatelj je zbog 5 kornjača mali i jedne ptice završio 60 dana u mađarskoj  ,15 u pritvoru 45 dez putovnice dok nije uplatio jamčevinu??????

Offline Tinko

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #30 u: Srpanj 27, 2011, 11:36:24 prijepodne »
penang je u pravu bolje se nemojte igrat sa žvotinjama, preko granice ako nemate vezu na istoj. ja sam prije 5 godina kad sam bio kod strine u njemačkoj htio dovuć kanadsku vjevericu, i na granici su me našli jer nisam nikaj prijavio kad me pitao. Morao sam se zadržat 48 sati tamo uz sve kazne koje su sljedile. nakon tri godine poslje išao sam u australiju jer mi mama od djevojke radi u toj nekoj turističkoj agenciji pa sam imao popust :) bio tamo 2 tjedna i prvi dan kad sam došao kupio sam za negdje otprilike cca 1000kn papagaja onog Amazona zelenog, rukom hranjenog, super se mazio bio pitom skroz i zapljenjen mi je u indoneziji, nezna se tko je više plakao papagaj zamnom ili ja za papagajem. Uvidom u svoju bazu vidjeli su da sam i kanadsku vjevericu htio uvest iz njemačke prije tri godine i sad ako mislim ić u te dvije države moram se javit nadležnim tjelima u RH i pisat zašto idem. Napominjem da je to možda samo zato jer imam dosije od prije jel spadam subkulturnoj skupini Bad Blue Boys pa možda i zbog toga imam probleme. Znači bolje ne švercat ako je razlika u par 100-200kn

Offline Mario.A.

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #31 u: Srpanj 27, 2011, 12:20:02 poslijepodne »
E hebi ga sa zapadnim susjedima se nikad nebih igrao jer kod njih nema igre a sa istočnim (Srbija i Bosna) bez problema jer uvijek postoji rezervna opcija a to je 50 eura u putovnici...To uvijek prolazi!Sad če netko reči to je mito i rizik da te još više ne oplendraju.Da pa je!Tko voli nek izvoli :up: :up:Zar život nije rizik :question:.No ne švercam drogu več par riba ;)
Trogir Dalmacija

Offline penang eruption

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
« Odgovori #32 u: Srpanj 27, 2011, 13:25:39 poslijepodne »
izgleda da sam zaboravio napisat najvažniju stvar ,što kolega kaže kad god ideš pretresu te jer si u terminalu ,to ostaje??????

Offline Tinko

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #33 u: Srpanj 27, 2011, 22:44:01 poslijepodne »
Prijatelji vi koji uzgajate diskuse kolikih dimenzija imate akvarije za uzgoj i koliki vam je ph u tom
mrijesnom akvariju?

Offline Mondenka

• Novi član
  • *
« Odgovori #34 u: Listopad 22, 2011, 11:35:25 prijepodne »
imam osam duskusa u akvariju od 350l i  neki od njih se sakriju u kut i spetljanih peraja te se naginju pa me zanima ako su bolesni i kako im mogu pomoci?

Offline penang eruption

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
« Odgovori #35 u: Listopad 23, 2011, 17:16:52 poslijepodne »
napadaju ih protozoje javi se Radi on je ovi dana o tome piso i našo ljek