Kolovoz 14, 2025, 01:00:45 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: GOPPY  (Posjeta: 2540 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ribanje

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
GOPPY
« u: Listopad 02, 2005, 08:19:00 prijepodne »

dOBAR JUTAR!!!

kUPILI SMO 4 GOOPY-JA,2 MUZJAKA I 2 ZENKE,TO NAM JE PRODAVAC REKAO,AL JA MU NISHTA NE VERUJEM,SA IZRAELCIMA SE NIKADA NE ZNA,UGLAVNOM NISU ZAINTERESOVANI PA NEMAJU POJMA,E SAD,JUTROS MI JE JEDAN GOPPY LEZAO NA DNU BEZ POLA REPA...NEKO UBISTVO SE OPET DESILO...ZASHTO???

mUKA MI JE VEC OD TOGA!!!

kAKPO MOGU RAZLIKOVATI MUZJAKA I ZENKU GOPPY-KJA?

NEKO MI JE REKAO DA UZMEM KNJIGU I DA BATALIM NET,AL TESHKO POSHTO NE MOGU JE NACI NE english A hebREW MI JE JOSH SLAB,POGOTOVO RIBLJI,PA ZATO JA VAS PITAM A I VAMA VERUJEM...

zNACI KAKO SPRECITI ????

i KAKO PREPOZNATI???

hVALA UNAPRED!!!
Irchy

Offline MAXIMUS

• Punopravni član
GOPPY
« Odgovori #1 u: Listopad 02, 2005, 10:42:00 prijepodne »
Oni s velikim repom jesu mužjaci,a oni s manjim,neuglednijim jesu ženke. Pitanje je s kojim ribama držiš guppy-e? Svašta je moguće,skalari,barbusi... Pozdrav !
M

Offline Renda

• Punopravni član
GOPPY
« Odgovori #2 u: Listopad 02, 2005, 10:49:00 prijepodne »
Ako imaš digitalni fotoaparat ili mobitel poslikaj ribice i stavi fotke ovdje pa ćemo ti moći dati više informacija.
Zagreb-Prečko

Offline Bravo

• Punopravni član
GOPPY
« Odgovori #3 u: Listopad 02, 2005, 10:51:00 prijepodne »
Dolnja peraja je kod mužjaka šiljasta dok je kod ženki normalna (trokutasta)

Offline korni

• Punopravni član
GOPPY
« Odgovori #4 u: Listopad 02, 2005, 12:51:00 poslijepodne »

i da, gupiji ne idu u isti akvarij sa skalarima, ili tvojim rijecnikom: gopy i angelfish ne mogu ici skupa, jer su te prekrasne plosnate ribe predatori koji samo cekaju vlasnika akvarija da ubaci koju sporu ribicu poput gupija, pa da si omastihm, peraje... dakle odluci ili hoces male i sarene ribice poput gupija ili vece i lijepse ribe ali i opasne po zdravlje malih ribica.

Zagreb

Offline zare

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
GOPPY
« Odgovori #5 u: Listopad 02, 2005, 13:02:00 poslijepodne »
Citat: korni

i da, gupiji ne idu u isti akvarij sa skalarima, ili tvojim rijecnikom: gopy i angelfish ne mogu ici skupa, jer su te prekrasne plosnate ribe predatori koji samo cekaju vlasnika akvarija da ubaci koju sporu ribicu poput gupija, pa da si omastihm, peraje... dakle odluci ili hoces male i sarene ribice poput gupija ili vece i lijepse ribe ali i opasne po zdravlje malih ribica.

To je u masu slucaja tocno ali nije uvijek tako. Nemojmo odmah krivit skalare pogotovo ako ih nevidimo na djelu! Slika bi bila najbolja pomoc!!
Zagreb/Glavni kolodvor
Tko se mača lača lakukaracha. :)

Offline SandmanRI

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
GOPPY
« Odgovori #6 u: Listopad 02, 2005, 13:09:00 poslijepodne »

i zašto pišeš naopačke velika i mala slova...

što se tiče lokalne izraelske terminologije, jedan naš člana (kukurjek2002) također živi u Izraelu, pa probaj njega pitatii za savjet i pomoć preko PM-a.Edited by: SandmanRI
Rijeka / Hrvatska
><((((º> - previše ljudi premalo misli - <º))))><

Offline Pisces

• Novi član
  • *
GOPPY
« Odgovori #7 u: Listopad 02, 2005, 17:31:00 poslijepodne »
Gupiji također ne idu sa betama i barbusima.Koje imaš ribe u akvarija?Napisao si da se "opet desilo"?

Offline ribanje

• Novi član
  • *
GOPPY
« Odgovori #8 u: Listopad 03, 2005, 08:33:00 prijepodne »

Da,opet se desilo,znachi,josh jedno serijsko ubistvo!!!!

Josh jedno uginuce nevine ribice!!!

Zashto????

Znachi ovo je vec 4-ta ribica....ne mogu vishe da vadim uginule ribice!!!!

...ine mogu da vidim razliku goppy-ja, poogotovo donja peraja,skroz su im sklopljena pa ne vidim da li su shpicasta ili trokutasta...i repovi su im skoro iste velichine...mozda su josh jako mali???

...ali jedan goppy ima vece i lepshe gornje praje,i rep mu je najlepshi pa kapiram da je on muzjak!!!

...a mozda nije...

Moram da smanjim slike,pa cu vam poslati!!!

Sa goppy-ima imam skalara ,jednu jako lepu tigrastu ribicu,malu,imam,dve plave,koje su iste kao ribice koje je nash prijatelj neki dan stavio na sajt,kada je slikao svoju sobu,PUNU Akvariuma,secate se????mislim da je bash naslov bio "moja soba" ako se dobro secam...e tamo sam i napisala da imam iste takve ribice, samo su plave i malo se provide,a kapiram da su josh mlade pa se zato provide...to je taj akvarium u kome se odigravaju horor filmovi...

jooooj....

Eto,poslacu slike ovih dana jer su neki silni praznici ovaj mesec pa se bash ne radi mnogo i imacu vremena!!!

POZDRAV SVIMA-KOLIKO VAS IMA!!!!
Irchy

Offline Angel

• Novi član
  • *
GOPPY
« Odgovori #9 u: Listopad 04, 2005, 18:16:00 poslijepodne »

Neznam da li je u pitanju ubojstvo ili bolest- truljenje peraja. Beta odrasla ako se ubaci naknadno u akvarij je ubutačna prema gupijima ali ako odrasta kao mlada s njima neće ih dirati osim mlađi, ja imam 2 bete s gupijima

Offline ribanje

• Novi član
  • *
GOPPY
« Odgovori #10 u: Listopad 05, 2005, 10:00:00 prijepodne »

Beta to je skalar???

Ne znam shta se deshava,ali juche sam primetila ranice naPljoskicinom licu,A Pljhoskica je moj skalar...moguce da je obrnuto???

Da goppy i one plave diraju skalara????Shta on nece da se brani???Shto je takav???

Koja je razlika izmedju muzjaka i zenke skalara???

Kako da znam shta imam???
Irchy