Dakle, familija je izvjecala i odluka je pala...
No za pocetak, akvarij koji imamo je 54l eheim (aquastar 60) i pripadajuca aparatura, o njemu ce bit vise govora na drugoj temi kad ga upogonim i slikam... e sad, moja... ideja... koncepcija... bi bila, jedan panj nesto malo biljaka oko njega... i to je to... Za biljke sam se snasao to cu pokupit od 'mentora' (dex). Naravno proucio sam 'pocetnicki tecaj' izgnjavio ljude oko sebe i trgovce u Splitu (fala teta iz
Zoo-Centra) pronjuskao forum uzduz i poprijeko i spreman se za Veliki dan...
Dakle pitanje, moj plan je unutra ubacit jednog ancistrusa, par corya i jos 10ak necega (ipak pricamo o 54litre)... e sad, ne bi isao na guppyje i ostale zivorotke (bar ne one koje se 'lako' razmnozavaju), moze bit pucam u prazno jer akvarij nije niti smocen, ali ipak, poznavajuci onu staru o seljaku i kumpiru, strah me da mi se ne desi da za par miseci imam pun akvarij malih guppica (ko bi ovima mojima objasnija da visak mora vanka)...
mislio sam uzet nekakve tetrice i neonke eventualno par barbusa ili sta vec ide jedno s drugim... 3 tjedna cikliranja je dugo, ali, ipak volin pitat na vrime...
e da, s obzirom da u prvoj verziji unutra nece bit bas puno trave (ne volim djunglu) ima li to uticaja na izbor ribica?
eto... ajde raspucajte se, ja spreman