Srpanj 31, 2025, 22:03:49 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Tražim apartman  (Posjeta: 1064 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Brljator

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
Tražim apartman
« u: Srpanj 13, 2011, 19:13:37 poslijepodne »
Tražim apartman za 6 osoba 4 odraslih i 2 djece, lokacija Borik kod Zadra od 30. 07 do 07.08, što bliže  vodi , dali netko nekog pozna tko iznajmljuje neka javi na pp

Offline Nuclear

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
Odg: Tražim apartman
« Odgovori #1 u: Srpanj 13, 2011, 22:26:52 poslijepodne »
Ne znam nikog, al evo jedan savijet. Ne znam koliko ti je cijena bitna, al većina ovih apartmana "bliže vodi", dakle ako misliš na te uz plažu ne idu ispod 100-120 eura po danu.

A nešto više gore već se može i po 35 eura naći. Mi smo prošlo ljeto bili u Dramlju po 35 eura, fino uređen apartman za 4 osobe, fini i pristojni gazde, a došli na blef. Od mora smo bili nekih 10-12min pješice, a dolje uz plažu znam da su apartmani katastrofa skupi. Traže 80 eura za apartman koji nije ni do koljena ovom u kojem smo bili, ali naravno, nije svima cijena bitna kao nama  :)

Offline Brljator

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Srpanj 14, 2011, 08:29:54 prijepodne »
Da se nač i po 50-60 eura  bez problema, s tim da idemo sa prijateljima pa svaki cirka oko 30 euriča nije puno jeftinije je nego jednosobni apartmani.
3 god,zaredom smo išli u Selce za 500 kn, cijeli kat kuče  3 sobe + boravak , a kuča odmah iza šumarijskog odmarališta oko 30  metara od mora, ove god, sam zakasnio sa  zvanjem, sad moram tražit ponovo , a dogovor je pao na Borik

Offline Andrijana

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: Zagreb Dugave
« Odgovori #3 u: Srpanj 14, 2011, 11:22:05 prijepodne »
Nadam se da ćeš uspjeti naći nešto pristojno u ovako kratkom razdoblju, a u srcu sezone jer je dosta popunjeno. Ja sam zvala neke iznajmljivače za frendove iz inozemstva i kad sam rekla što tražim i u kojem periodu, samo što mi se nisu smijali. Apartmane koji su mi nuđeni su bili oko 100 € po danu, a ja sam tražila nešto do 60 € za 4 osobe, a od "luksuza" samo klimu.

Offline Brljator

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Srpanj 14, 2011, 12:38:07 poslijepodne »
Poslala mi je agencija iz Selca par ponuda  oko 6 apartmana u rangu oko 60-70 eura i oko 200-250 m, od mora , , ali ide se u Borik .
Par puta smo išli na blef i uvijek smo imali sreče i nešto našli, ma kaže mi ekipa nije bitno kud se ide i koliko ima do mora , bitno da se ide .

Offline toncek12

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 34
« Odgovori #5 u: Srpanj 14, 2011, 14:20:01 poslijepodne »
ja imam apartmane na Viru 4 min. od obale, vidi se sa terase... i naj skuplji apartman (dvosobni) za 6-7 ljudi je 35 eura

Offline IggyOS

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
« Odgovori #6 u: Srpanj 14, 2011, 14:29:19 poslijepodne »
Moji imaju apartmane kod Karina ali za 4 osobe, povoljno, sređeno...
I Love Animals... They’re Delicious

Offline Xena

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 49
  • Ciklidić
« Odgovori #7 u: Srpanj 14, 2011, 15:34:32 poslijepodne »
mi imamo taj termin rezerviran od 2. mjeseca i iznenadili smo se kako ljudi rano počinju rezervirati apartmane (prvu godinu se bavimo iznajmljivanjem),a slobodno imamo nešto krajem 8. mjeseca. Možda se može još naći slobodan taj termin ali znam npr. u Dragama kraj Pakoštana sve što je bliže moru je rezervirano iako je skuplje, tako da u ostali slobodni apartmani koji su udaljeniji od mora, a s time i jeftiniji, a na cijenu puno toga utječe od položaja apartmana,opremljenosti,veličine...sve zavisi što čovjek očekuje i što si može priuštiti.

Offline toncek12

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 34
« Odgovori #8 u: Srpanj 14, 2011, 16:07:04 poslijepodne »
ma teško je sad naći apartmane(u ovom djelu sezone)..pogotovo koji su ispod 50€... takvo nešto se treba rezervirati već u 3-4.mj.kako kaže Xena.. ako ne i prije...tako je barem kod mene..

Offline IggyOS

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
« Odgovori #9 u: Srpanj 14, 2011, 17:13:55 poslijepodne »
Moji imaju apartmane kod Karina ali za 4 osobe, povoljno, sređeno...

30€ i ima slobodnih do 1.9.  Neka firma je rezervirala za majstore, pa su odgodili... tako da je sada slobodno...
I Love Animals... They’re Delicious

Offline Nuclear

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #10 u: Srpanj 14, 2011, 19:37:23 poslijepodne »
ma teško je sad naći apartmane(u ovom djelu sezone)..pogotovo koji su ispod 50€... takvo nešto se treba rezervirati već u 3-4.mj.kako kaže Xena.. ako ne i prije...tako je barem kod mene..

ma kakvi teško... ima apartmana ko u priči... naravno da nećeš ništa naći po agencijama. Pa u Biogradu i okolici prošle godine kad sam išao sve je bilo puno ljudi uz cestu i drže na kartonu napisano "apartmani". A vjerovali ili ne našli smo apartman s klimom za 25 eura za 6 osoba (nas je bilo 4), samo je bio oko 15min od mora, iznad magistrale, ali ništa strašno. 10.8. je bio

Prije tjedan dana zvali i u Pirovcu našli 2 apartmana za 4 osobe, jedan je blizu mora za 35 eura, a drugi malo dalje od mora za 37. Uzeli naravno ovaj bliži  8)

Prošle godine isto na blef 25.7. našli u Dramlju za 35 eura apartman. Ma ima uvijek, samo treba tražit  :up:

Offline zeljkok

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb-Vrbik
« Odgovori #11 u: Srpanj 17, 2011, 18:22:47 poslijepodne »
Evo mi se danas vratili s mora. Dvosobni apartman za 4 osobe našao na brzaka - Ždrelac, otok Pašman - za 35 € (Njuškalo) u petak 8.7. Netko je valjda otkazao i ja uletio kada je cijena spuštena sa 45 € na 35 €  :D. Pješčana plaža udaljena 200 metara a dućan 100 metara od apartmana. Istina je da nema klimu ali nije bilo za umiranje.