Srpanj 25, 2025, 04:32:41 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: EHEIM aqua compact filteri  (Posjeta: 922 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ZliBrka

• Moderator
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
EHEIM aqua compact filteri
« u: Lipanj 30, 2011, 14:42:56 poslijepodne »
Znam da su novi, ali me zanima da li ih neko ima?

http://www.eheim.de/eheim/inhalte/index.jsp?key=liniendetail_37745_ehen

Imam priliku naruciti ih iz Njemacke po povoljnoj ceni od 30+ eura (a razmisljao sam o vanjskom filteru za 54l), pa me zanima sta vi mislite da li ce biti dovoljan za taj akv ili da se ipak drzim JBL Cristalprofi e701 greenline (65 eura)?

Znam da nisu ista klasa, ali i razlika u ceni je 30eura za koje bi se imalo sta naruciti.  ;)

"Dišemo slobodno jedino kad nas s drugima povezuje zajednički cilj koji nadilazi naše JA."  Zemlja Ljudi

Offline veco

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
Odg: EHEIM aqua compact filteri
« Odgovori #1 u: Lipanj 30, 2011, 16:44:06 poslijepodne »
Sistem filtera bezveze jer onaj inlet/outlet sistem je toliko predimenzioniran da je bolje uzeti onda običan unutranji eheim biopower koji će skoro, pa isto zauzimati mjesta i estetski biti isto upadljiv, a bez crijeva, inleta, outleta i zauzimanja mjesta pokraj akvarija i mogućnosti curenja na brtvama itd.

Uzmi običan neki jeftiniji unutranji manih dimenzija ili vanjski JBL ako baš hočeš vanjski.

Offline Zeleni

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
« Odgovori #2 u: Srpanj 01, 2011, 12:02:00 poslijepodne »
meni se čine OK filteri, dobro su to osmislili, jedino mislim da su preslabi za akvarije veče od 30 litara.... imaju protok od samo 350 lit/h

Offline jurica75

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #3 u: Srpanj 01, 2011, 12:05:53 poslijepodne »
Uzmi JBL,njegov volumen je negdje 4,5lit,ako se ne varam,uvijek ćeš ga moći i za nešto drugo iskoristiti
A onu spiku o 30jureka okači mačku o rep-kad ti je 30jura bilo dosta u nekom shopu za opremu :D :D :D
Ja više i ne ulazim,pošaljem curu,kao neće ona potrošit pare,a ona izlazi van i kaže-Ma samo sam ovo kupila!
E jbg!