Ovaj moj ne prpopušta probao sam ga u malom aq. i radio lijepo cijeli dan. Samo što sa izgledom "instalacije" na kraju nisam zadovoljan i odustajem od projekta. Dok sam malo guglao za taj sat slučajno sam naletio na podatak da (navodno) tamo neki teroristi Kajsijo satove koriste kao pomagalo za dizanje objekata u zrak, neke tipove su izgleda uapsili samo zato što su ih zatekli sa Kajsijo satom - ali neki drugi model F91 naizgled vrlo sličan mojem ali nije. Ono pa nije pošteno šta fali mojem satu zašto bi baš taj drugi bio toliko pogodan? Kasnije sam ustanovio da moj koristi isti mehanizam odnosno kako Kajsijo kaže "modul" kao i onaj inkriminirani pa mi je sad malo lakše. Samo i dalje mi nije jasno točno kako i zašto baš taj model, nisam uspio naći ništa konkretnije kaže samo "rewired Casio watch", kupio sam odmah novu bateriju dok nisu još počeli apsiti i one koji kupuju CR2016 baterije.
Ahda sat u akvariju mi treba da bi znao koliko je sati kao što su se neki lukaviji već i sami dosjetili, nemam niti jedan dobar "stolni" sat niti zgodno mjesto u sobi za drženje istog aq. je baš na dobroj lokaciji i što je najbolje sat je lijepo osvijetljen dok stoji unutra ali eto na kraju nisam zadovoljan i odustao od projekta umjesto toga napravit ću s tim satom timer za automatsko dodavanje gnjoja.
Daj Trpimiroviću namjesti veličinu te slike u avataru ili je povećaj ili smanji ono da mi pokazuje scrollbar za samo sedminu slike koja ne stane nema smisla.