Srpanj 21, 2025, 21:36:56 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Danas na prvom  (Posjeta: 1994 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
Odg: Danas na prvom
« Odgovori #25 u: Lipanj 10, 2011, 23:19:43 poslijepodne »
može, ali molim u nekim okvirima pristojnosti..to vrijedi i za komentare komentara...

Offline dante

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #26 u: Lipanj 11, 2011, 00:41:29 prijepodne »
Činjenica je da su Japanci prilično hladnih osječaja, ne samo prema životinjama nego su oduvjek imali i dara za iživljavanje na ljudima kakvog se nebi posramili niti slavni crkveni inkvizitori . No istovremeno su izrazito ponosan i častan narod i imaju fenomenalnu kulturu. Al onaj zaljev i sve one koji imaju s tim veze, to sve treba pretvoriti u prah.

Offline Renta

• Moderator
  • Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Only true wisdom is in knowing you know nothing
« Odgovori #27 u: Lipanj 11, 2011, 01:34:51 prijepodne »

Onaj kadar na kraju kad glavni lik stoji s telkom na prsima usred velegrada, valjda Tokia, i tisuće ljudi poput mrava prolazi pored njega da i ne trzne, mi se isto urezao...

Neda mi se tražiti po guglu al ak neko sazna kak je cijela priča završila jer je film iz 2009, nek javi...čisto da vidimo jel ima nade za nas... :devil:

Offline Strippy

• Punopravni član
  • Dob: 45
« Odgovori #28 u: Lipanj 11, 2011, 01:49:23 prijepodne »
Činjenica je da su Japanci prilično hladnih osječaja, ne samo prema životinjama nego su oduvjek imali i dara za iživljavanje na ljudima kakvog se nebi posramili niti slavni crkveni inkvizitori .
jeli pricamo o 打っ掛ける ili sam ja nesto krivo shvatio... -?  imaju dara za to, imaju... :D
Split / Hrvatska

Offline Faber

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • Lega iz Dubrovnika 8)
« Odgovori #29 u: Lipanj 11, 2011, 07:26:45 prijepodne »
Znao sam da će doći ovakvi komentari! Japanci su inače (po meni) nemilosrdan narod i poznati po mucenju zivotinja ! I usput... Zar nemoze svatko izraziti svoje misljenje?
povlacim grubu rijec.U afektu je napisana.
N.multifasciatus
 Cayman60
Tanganyika  Watt Wolln Wir Trinken? so ein durst

Offline Vice

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Vicko
« Odgovori #30 u: Lipanj 11, 2011, 10:57:25 prijepodne »

Onaj kadar na kraju kad glavni lik stoji s telkom na prsima usred velegrada, valjda Tokia, i tisuće ljudi poput mrava prolazi pored njega da i ne trzne, mi se isto urezao...

Uf, da! Ali svaka mu čast!  :klap:

Neda mi se tražiti po guglu al ak neko sazna kak je cijela priča završila jer je film iz 2009, nek javi...čisto da vidimo jel ima nade za nas... :devil:

Na kraju dokumentarca su nekoliko puta spomenuli stranicu- http://www.savejapandolphins.org/ , a tu su zadnji članci iz  2011. godine o lovljenju dupina u onom zaljevu, tako da mislim da ipak nisu uspjeli spriječiti... nažalost.  :'(
"I ask people why they have deer heads on their walls. They always say because it's such a beautiful animal. There you go. I think my mother is attractive, but I have photographs of her." ~Ellen DeGeneres