Srpanj 28, 2025, 17:29:03 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Da se predstavim....  (Posjeta: 1140 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Weki

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Da se predstavim....
« u: Lipanj 09, 2011, 10:57:08 prijepodne »
Ime mi je Ivica ali zovite me Weki! Novi sam u ovoj kategoriji...cca 2 mjeseca. Imam tank 150 lit. U njemu su uglavnom tetre, ancitrusi i coryći. Imam i 4 kozice.
Zarazio sam se od šogora koji ima 60 lit. akvarij. Zadnje dvije godine nije imao ribice jer je imao pomor riba usljed neke boleštine i nije spasio ništa. Boleštinu je donio sa novom ribicom iz pet centra.
Uglavnom....prije 4 mjeseca mu je bio ročkas i ja sam odlučio za poklon kupiti mu ribice. Dao sam mu to do znanja kako bi mogao pripremiti akvarij. Kada smo išli po ribice osjećao sam se totalno glupo
jer sam izletavao sa forama...uzmi ovu ova je ljepa...uzmi ove ove su brze...gle ovu koje peraje ima...itd! A šogor i prodavać su na to samo komentirali...nemože ta to je hladnovodna...nemogu ove ove narastu do 30 cm...itd.
Kada sam došao doma otvorio sa google... i tako je počelo. Više od mjesec dana sam po raznim domaćim i stranim forumima skupljao iskustva i znanja. I eto me sada sa već zacikliranim i nastanjenim akvarijem, mojim prvim.  :)

Kada skužim kako staviti koju slićicu to će biti slijedeće što ću napraviti. Eh da, odpočetka sam imao filter Eheim 2010 ali su mi se neke ribice zavlaćile iza kabla od struje. Jedna je ušla skroz u kućište i nikada nije izašla R.I.P.
Otišao sam u zoo hoby i uzeo Tetratec ex 700. Sada je sve ok. Nikad više unutarnji filter.

Toliko od mene za prvi put.

Offline gmatanic

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶
Odg: Da se predstavim....
« Odgovori #1 u: Lipanj 09, 2011, 11:03:29 prijepodne »
Pozdrav!
A slike je najlakše uploadati na imageshack, pa kopiraš njen direktni link i pasteaš ga u sredinu kad klikneš na "slika" prilikom pisanja posta  :up:
Give a man a gun, and he can rob a bank. Give a man a bank, and he can rob the world

Offline delbi

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Pula
  • vecio mona
    • http://www.posronja.eu
« Odgovori #2 u: Lipanj 09, 2011, 11:05:34 prijepodne »
Lijepi pozdrav i dobro dosao!
imageshack probaj svakako izbjegavati! iz razloga sto se na taj nacin znaju izgubiti onda na forumu ostaju 'rupe'
slike mozes vrlo jednostavno postaviti...ovdje je to lijepo opisano:
https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=19955.0
pula
Too Old to Rock 'n' Roll: Too Young to Die

Offline GROF

• Urednik morske redakcije
  • Administrator
  • Trade Count: (+9)
  • Punopravni član
  • Dob: 49 Lokacija: Split
    • Grof - akvarij
« Odgovori #3 u: Lipanj 09, 2011, 11:12:19 prijepodne »
Da...obavezno izbjegavaj stavljanje fotki na vanjske servere...jer se masu dobrih tema usralo zbog toga:

https://www.akvarij.net/forum/index.php?topic=21016.0

Offline Weki

• Novi član
  • *
« Odgovori #4 u: Lipanj 09, 2011, 11:30:00 prijepodne »
Evo slikica!

Offline bocojaki

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #5 u: Lipanj 09, 2011, 20:24:33 poslijepodne »
Vrlo jednostavan i besplatan program RIOT (resize it your self) ukucaš u google riot download i instaliraš. Mali program vrlo efikasan