0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Max, cim dođem s posla doma, pogledati ću u " arhivu ". mislim da nešto takvo imam i to komada nekoliko. Ako imam, pokloniti ću ti jedan.
Dakle, arhiva kaže ovako:4 kom. =50W, 1 kom.=100W. S obzirom da meni sigurno nikada neće trebati 4 kom. od 50W., ako ti odgovara za bilo koju kombinaciju ( đoraš sa nekim za slabiji ili tak nešto ), javi. Ponuda vrijedi! Stvarno sam zahvalan na ponudi i to još besplatnoj , ali i sam imam doma još jednog od 75W (za rezervu) a cilj mi je nešto ispod 25W. U svakom slučaju imaš hmeljni sokić od mene za pokazanu nesebičnost i hrabrost .
malamut oćeš prodat koji od 50W??ako nađem neki mali akvarij za firmu onda će mi trebat i grijač.za koju veličinu-litražu bi on bio najpogodniji????
Nema frke Max! Ja ću se kod tebe ogrebati za kojeg gupića kada zato dođe vrijeme!
Citat: Tanja :) malamut oæeš prodat koji od 50W??ako nađem neki mali akvarij za firmu onda æe mi trebat i grijaè.za koju velièinu-litražu bi on bio najpogodniji???? Ako èeš trebati grijaè, dobiješ ga po istoj cijeni koju nudim Maxu; free! Inaèe formula za jaèinu grijaèati je jednostavna: 1L=1W. Dakle 50W je za 40-50L
malamut oæeš prodat koji od 50W??ako nađem neki mali akvarij za firmu onda æe mi trebat i grijaè.za koju velièinu-litražu bi on bio najpogodniji????