Ovako,imam jedan akvarij koji se što mojom "manjom" brigom što lošim odabirom filtera jednostavno pretvorio u nešto što nisam htio niti stanovnici tog akvarija,pojavile su se alge panjevi su pustili tanin koji je obojio vodu u tamno narančastu da je to jednostavno izgledalo kao neka bara. :dead:Inače akvarij je bio 30 litara (za večeg od 30 litara jednostavno nemam prostora)Imam ja akvarij od 100litara ali je taj u dnevnom boravku i taj funkcionira izvrsno.Početnik nisam ali bi mi dobro došla sva moguča pomoč za što bezbolniji početak :punch:Pa evo priručnik sam pročitao inače imam nekoliko pitanja:
1.Akvarij sam mislio filtrirati sa unutarnjim filterom(za vanjski neam novaca),Mislio sam uzeti eheimov unutarnji filter,što vi mislite o tome?
2.Inače htio sam vas pitati za odabir biljaka koje se mogu saditi u čisti šljunak i kojima odgovara temperatura od 24-27?
3.Kakva bi rasvjeta odgovarala za taj akvarij,jel može možda jedna t8?
4.I šta mislite na microrasbore?
Evo unaprijed se zahvaljujem.Nadam se da čete mi moči pomoći da ponovno zaronim u akvaristiku

Taj akvarij od 100l radi izvrsno zato što su za njega roditelji dali puno novaca za dobru opremu a meni su rekli da ja za taj mali moram sam sve platiti