Nino ti je dao potpun, kratak i jasan odgovor.
No ja bi te tu priupito nekoliko pitanja, kao prvo što tebi znaci manje zahtjevan?
Kao drugo s kolikom lovom raspolažeš?
Kao trece dali si spreman ic van po životinju?
Koliko znaš o kameleonima i uopce dali znas kakvi sve kameleoni postoje (npr kaj se tice velicine njih ima od 4cm do nekih 80...granice nisu striktne nego su mi sam ti sad pali na pamet)...Koliko sis e potrudio naucit o kameleonima do sada?
Zašto nebi teritorijalnog kameleona, misliš ih imat vise zajedno ili?
Zašto uopce zelis kameleona ili bilo koju drugui teraristicku zivotinju? svjestan si da kod njih nema draganja, učenja trikovima, natezanja po rukama?
Kad odgovoriš na ova pitanja i kad dojdes s konkretnijim upitom tipa zelim to, to ili mozda to onda ti se moze i konkretnije odgovorit, i eventualno onda ces dobit odgovor kakav ocekujes...
Ovo kaj ti trenutno želiš ne postoji i zato je bitno da se necega od svega ovoga odreknes pa mozda i nešto uleti unutar granica tvog očekivanja...
Iako moj osobni stav je da ako nemožeš napravit terarij kakav zahtjeva "jemenac" praktički nikakav gušter nije za tebe...ako mu nemozes priuštit taj terari od neznam ni sam 80x60x80 onda ni jednom kameleonu sigurno nemožeš priuštit potreban smještaj, osim ako baš imas rupu u zidu i da jedino tam mos smjestit terari onda mi je jasno zasto zelis nesto manje....