Eee da... zec i ražanj...

Nisam pisao ništa dok na kraju ne vidim što će biti.
Prije nekoliko dana počeli malci polako

. Vidio jednog, a reko ok ne mogu svi preživiti. Pa još jednog i tako...
I bilo bi to ok da je bilo samo tako. Da je tim tempom samo to bilo, ostalo bi malaca jedno 20-ak ili 30-ak kom. sigurno.
Ovako nisam ih vidio nigdje da se muvaju (tu i tamo nekog vidim), ali sam mislio da se sakrivaju u panju, po travi i na sličnim mjestima jer ih onako u prolazu ne vidim uopće, ali kad stanem i promatram vidim ipak da se nešto mrda, promigolji se gdje koji.
Došlo na red čišćenje filtera i pogledam, vidim da se nešto mrda. Kad pogledam bolje ono cory. Ma reko kako se tu uvukao i izvadim ga van. I onda skužim još 2 i njih izvadim. I reko možda ih ima još. Na kraju ukupno 5 kom. Izvadim iz filtera. A kad sam počeo razmotavati vatu katastrofa. Tih 5 se probilo kroz materijal do mjesta na kojem je pumpa (ne znam kako ih nije usisala) i tu su plivali, a ostali su se zavlačili kao i ovi i pozapinjali na sve strane u filteru i kad više nisu mogli mrdnuti tu su i ostali

. Ne znam što reći. Žao mi ih je bilo, toliko puno ih unutra... Ne znam kojeg su se vraga zavlačili i šta su radili. Ma za pop***iti.
I tako da nažalost ništa od djeljenja coryja ekipa. Ja bi najviše volio da sam vam ih mogao podijeliti, ali na kraju toliko zaj***ncije za ništa. Evo maloprije sam baš gledao, 3 vidio i ne vidim više ni jednog osim ta 3. Oni super izgledaju. Već su pravi mali coryji i njuškaju okolo, a od ostalih ništa. Još uvijek postoji mogućnost da koji izađe iz panja ili odnekud, pa ću vidjeti još kad prođe neko vrijeme.
Na kraju jedno ružno iskustvo, ali drugi put ću znati bolje, samo uvijek se na teži način nauči