Srpanj 29, 2025, 14:39:31 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Pomoć prilikom izrade meke vode  (Posjeta: 8254 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline H3m3roid

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
Odg: Pomoć prilikom izrade meke vode
« Odgovori #50 u: Siječanj 20, 2011, 13:58:01 poslijepodne »
doma kod mene u jednoj lokalnoj trgovini, al imas u svakoj koja prodaje ista za vodovod, stavio jednu niplu, koljeno i na njega tu slavinu, tako da je ne strsi okomito na zid zit, nego je uz plocice, neprimjetno. zena nebi ni skuzila da joj nisam pokazo da ce tu visit za koji sat RO uredjaj, da nepokida nesto  :D

1. RO ti stoji na vešmašini ili negdje u kupaoni cijelo vrijeme ili ga mičeš i stavljaš po potrebi ?

2. Kako si nagovorio ženu da uopće RO uređaj instaliraš u kupaonu ?
(da te prekopiram jer mislim da ću dobit izgon iz stana  :D)

Offline Ingwar

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
« Odgovori #51 u: Siječanj 20, 2011, 20:23:22 poslijepodne »
od danas objesena visi na drzacu rucnika, nije jos dosla kuci, a kad dodje ja vec spavam.  :devil: 
prljava voda ide u wc skoljku, a cista u kanister. a da sam se jucer sjetio, kao sto nisam, montiro bi ju na izvod za kotlic za wc,isto kao i na perilicu rublja, probusio kotlic i prljavu vodu tamo pusto, kotlic ima preljev i ta balastna voda bi se preljevala u wc skoljku. a RO bi bila u cosku i nikom smetala.

Offline H3m3roid

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #52 u: Siječanj 21, 2011, 07:55:04 prijepodne »
od danas objesena visi na drzacu rucnika, nije jos dosla kuci, a kad dodje ja vec spavam.  :devil: 
prljava voda ide u wc skoljku, a cista u kanister. a da sam se jucer sjetio, kao sto nisam, montiro bi ju na izvod za kotlic za wc,isto kao i na perilicu rublja, probusio kotlic i prljavu vodu tamo pusto, kotlic ima preljev i ta balastna voda bi se preljevala u wc skoljku. a RO bi bila u cosku i nikom smetala.

:up: