Kolovoz 07, 2025, 21:16:57 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Mjesto za skrivanje, pećina ili slično  (Posjeta: 1236 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Dreamer

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
Mjesto za skrivanje, pećina ili slično
« u: Siječanj 23, 2011, 02:59:10 prijepodne »
Primjetio sam da se ribe dna corry otocinclusi algojedi i slicni vole skrivati. Npr. u zoo shopu u akvariju kao da se boje i sakriju se iza neke vaze sa biljem pa proviruju van itd.

Da li je dobro u akvariju napraviti nekakvu pećinu skroviste i od cega to napraviti?

Offline nelica

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 37
Odg: Mjesto za skrivanje, pećina ili slično
« Odgovori #1 u: Siječanj 23, 2011, 08:55:20 prijepodne »
Možeš sam složiti skrovište od kamenja, možeš uzeti maminu/ženinu/curinu/sestrinu omanju keramičku teglicu za cvijeće, razbiti je na pola, iskuhati, i imaš pećinu, a možeš u pet shopu kupiti izbušenu kokosovu ljusku koja je namijenjena upravo kao sklonište.

Offline Marko_Sp

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 67
« Odgovori #2 u: Siječanj 23, 2011, 09:01:26 prijepodne »
Otići se baš i ne skrivaju u pećine- uvijek su na bilju ili nečemu, ancistrusi se vole zavući u neku pećinu, a njima i treba neka panj da stružu po njemu (zbog probave). Po meni je najbolje da nabaviš neki mangrov panj, kokosov orah s rupom je isto dobar

Offline Venom

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Juwel Rio 180 !
« Odgovori #3 u: Siječanj 24, 2011, 17:57:55 poslijepodne »
Primjetio sam da se ribe dna corry otocinclusi algojedi i slicni vole skrivati. Npr. u zoo shopu u akvariju kao da se boje i sakriju se iza neke vaze sa biljem pa proviruju van itd.

Da li je dobro u akvariju napraviti nekakvu pećinu skroviste i od cega to napraviti?
Da corydorasi ti se jaako vole skrivati a pecinu im mozes napraviti po meni i najbolje od kokosa  :up:
Imas na forumu recepata 4-5 za kokose a ako nemozes naci ja ti nađem samo upisi u trazilicu  :up:

Offline MolyBirth

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Lokacija: Veliki Zdenci
« Odgovori #4 u: Siječanj 24, 2011, 21:09:07 poslijepodne »
da možeš napraviti od kokosa ja sam si tako napravio samo ubodnom prepiliš kokos po pola,  izdubiš kokos, napraviš rupu kroz koju će prolazit, prokuhaš i to je to