Srpanj 18, 2025, 05:32:38 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Pitanje u vezi CO2  (Posjeta: 1420 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline whoo

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
Pitanje u vezi CO2
« u: Srpanj 06, 2005, 23:27:00 poslijepodne »
Ovako kupio sam co2 uređaj Energy professional nedavno je bio reklamiran na ovoj stranici. E sad piše da je za 500 l a moj akvarij je oko 350 l sve je bilo divno krasno dok nisam zaključio da punjenje može trajati samo 2 tjedna i da ne postoji mogućnost ponovnog punjenja a cijena novog punjenja odnosno boce nije baš prihvatljiva za rok od 2 tjedna. E sad me zanima da li onaj co2 koji se koristi ne znam točno za što u industriji one velike boce ima ikakve veze s ovim co2 za akvaristiku. Pošto nemam prijašnjeg iskustva sa co2 uređajima tek sam se nanovo odlučio koristit zamolio bi nekoga tko zna da mi pomogne. Jer sam sračuno da mi je isplatnije tu veliku bocu uzet i da mi traje puno duže vremena i može se ponovo punit nego koristiti ova mala punjenja. Možda smješno pitanje ali sam naglasio da nemam prijašnjeg iskustva s co2.
ponekad je trud uzaludan

Offline bopacak

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
Pitanje u vezi CO2
« Odgovori #1 u: Srpanj 06, 2005, 23:40:00 poslijepodne »

Da, možeš, isto je uradio i moj stari (u biti još mlad i u naponu snage) sopacak. Više o tome od njega, jer neznam točno kako je uradio to, al znam da ima bocu od 1 kile prešanog CO2 i da će mu to trajat još 10 godina....