Srpanj 18, 2025, 13:19:35 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Kompaktni fotoaparat-koji?  (Posjeta: 5360 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ivborosa

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
Odg: Kompaktni fotoaparat-koji?
« Odgovori #25 u: Prosinac 01, 2010, 20:15:37 poslijepodne »
Protis je kaj se tice kompjuterske opreme najjeftiniji mozda je tak i s fotoaparatima..ali nemoj kod njih kupovat...
Taj ducan je banana i toliko su neljubazni da je to sravicno, ako kupujes vise od jedne stvari minimalno 2 puta moras dolazit po to jer iako ti kazu da ce 100% doc sutradan iza 5 nikad ne dojde sve....pa ti nakon 2 dana jave da nemaju to sto si narucio....
A nedaj boze da reklamiras nekaj, e onda si bez te stvarcice osto na minimalno tjedan do dva a moras k njima nosit i doc po to....uopce ne izlaze u susret cak ni kad oni pogrijese....

Ja sam se vec 2 puta opeko da ustedim 50 kuna i oba puta požalio....
Akvaristika u srcu, teraristika u (cenzura) =) =)

Offline igor8

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
  • Malawi mbuna
« Odgovori #26 u: Prosinac 01, 2010, 20:28:09 poslijepodne »
Protis je kaj se tice kompjuterske opreme najjeftiniji mozda je tak i s fotoaparatima..ali nemoj kod njih kupovat...
Taj ducan je banana i toliko su neljubazni da je to sravicno, ako kupujes vise od jedne stvari minimalno 2 puta moras dolazit po to jer iako ti kazu da ce 100% doc sutradan iza 5 nikad ne dojde sve....pa ti nakon 2 dana jave da nemaju to sto si narucio....
A nedaj boze da reklamiras nekaj, e onda si bez te stvarcice osto na minimalno tjedan do dva a moras k njima nosit i doc po to....uopce ne izlaze u susret cak ni kad oni pogrijese....

Ja sam se vec 2 puta opeko da ustedim 50 kuna i oba puta požalio....
a baš sam htio otići tamo jer su mi tu na udaljenosti od kilometra! :'( :'(  a ovi drugi-do njih imam ipak malo podulji put...budem vidio... ma pokazat u ja njima!

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
« Odgovori #27 u: Prosinac 01, 2010, 20:31:40 poslijepodne »
Isto sam cuo lose stvari o protisu zato sam i napisao ksu, iako je u ksu citavih 5 kuna skuplji!  :D
Evo ako ti neki ducan ima koji ti je blizu, a nije preskup:
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=canon+sx20&cod=&cdo=&firma=-1&order=&smjer=&submit=Pretra%C5%BEi

Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline igor8

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
  • Malawi mbuna
« Odgovori #28 u: Prosinac 01, 2010, 20:35:36 poslijepodne »
Isto sam cuo lose stvari o protisu zato sam i napisao ksu, iako je u ksu citavih 5 kuna skuplji!  :D
Evo ako ti neki ducan ima koji ti je blizu, a nije preskup:
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=canon+sx20&cod=&cdo=&firma=-1&order=&smjer=&submit=Pretra%C5%BEi

tnx! hvala! pozdrav!