0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Zanimljiv jeste :heart:ali je stvarno glup:lud:moj se stalno vrti oko grejaca......i ponekad se zakuca u staklo ....oni rastu bas puno mislim negde oko 10cm....
Citat: Nikoleta - Studeni 27, 2010, 07:14:12 prijepodneCitat:Ali ja sam mu napravila 20l akv.bez obzira na to sto je ubica i idlje ga cuvam...meni je simpatican.... Pa zar je opasan po ostale stanovnike? To nisam nigdje pročitala. Meni u akvariju sa zlatnima nije napadao ribice. Jedino što moram priznati da nije bio ovako crn, već šareniji tip, svjetlo smeđi-bež.Da ne misliš na ovu ribu? http://www.akvarij.net/index.php?option=com_content&view=article&id=553:misgurnus-anguillicaudatus&catid=90:hladnovodne&Itemid=301
Citat:Ali ja sam mu napravila 20l akv.bez obzira na to sto je ubica i idlje ga cuvam...meni je simpatican.... Pa zar je opasan po ostale stanovnike? To nisam nigdje pročitala. Meni u akvariju sa zlatnima nije napadao ribice. Jedino što moram priznati da nije bio ovako crn, već šareniji tip, svjetlo smeđi-bež.
Ali ja sam mu napravila 20l akv.bez obzira na to sto je ubica i idlje ga cuvam...meni je simpatican....