Crna maca pa ti meni zvucis ko da svoje seksualne frustracije ljecis na svojim ljubimcima 
Zmije se ne seksaju iz zabave i ne, ako su skupa u terariju nebude im nista zabavinije nego ako je samo jedna unutra, nazalost cak ce bit i vise pod stresom, a o lakšem širenju bolesti i ostalim manama držanja zmija zajeno je vec sve receno. Zmije se ne igraju!!! one samo žele svoju hranu, svoju temperatutu i svoj mir...a seks ako naleti naleti i to isključivo kao nagonsko održavanje vrste.
Imaš vremena, nisam baš siguran da imaš znanja oko parenja zmija i inkubacije jaja...nije to baš ko kod pesa...jer imas ti sve to pripremljeno? Jer znas uopce kad je vrijeme za parenje kraljevskih pitona? .. ovdje cu stat.....
Bojim se da imas krivu predodzbu o kucnim ljubimcima koje drzis, osim ako zelis parit zmije onda samo naprijed i nadam se da bus ti prijateljica i djed bozicnjak koji ce maloj djeci (citaj meni) donosit zmije za besplatno

Vidim da ti svaku moju riječ bukvalno shvačaš !!! Ne znam da li si ti čuo za šalu ikada ... ili da imamo slobodu pisanja ... pa i dozu zafrkancije u bilo kojem od postova ...
Da jedva čekam da mu nabavim ženkicu i da mu je strpam u ter. ... mozda i dvije po mogucnosti ... kud svi tud i mali mujo .... mogu napuniti ter sa nekoliko zenkica pa nek se Gandaslav s njima igra!
Sto se tiče mog privatnog - kamoli seksualnog zivota ovdje ne vode rasprave, a i ne znam koga se to uopce ima ticati!
Da frustrirana sam do bola i svoje cu frustracije lijeciti preko svoje najdraze zivotinjice koje imam u kuci ...
Vjerojatno sam tako rjesavala svoje frustracije i preko papigica koje su mi se sparile i dobila sam klince ..
Ne nemam inkubator ... ne znam nista o parenjima tih zivotinjica ... nemam pojma ni o cemu ... ne znam uopce kako li sam ga samo dobila od osobe od koje sam ga dobila ... obzirom da sam toliki laik u svemu sto se tice kraljevica ....
Ne ne znam bas nista o kraljevskim pitonima ... vjerojatno ne znam ni u kakvom teru treba biti ... pod kojom temperaturom .. bas nista ..
SAmo ne znam kako mi onda moj dragi prijatelj Gandalf tako lijepo raste i zadovoljna je zivotinjica ....
... tu bih se zaista zaustavila jer bih mogla doista svasta napisati ...
Hvala ti lijepo na divnim savjetima i perkrasnim podukama ....