0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bok, ja sam dobila malu pajčolanku, od 4-5 cm i ona je sada u akvariju od 25 litara. zanima me da li ona moze zivjeti sama, jer koliko sam poslije vidjela tih 25 litara nije dovoljno ni za nju, a kamoli jos jednu ribicu a nazalost novi akvarij ne dolazi u obzir. hoce li ona uopce moci prezivjeti u tom akvariju i da li joj je bolje samoj ili s jos jednom ribicom?
Mozes imati pajcolanku u 40l.. samo nabavi dobar filter (filter 400l/h)... jer su neuredne pravoo (mutna voda)
Citat: aq_zole - Studeni 15, 2010, 15:13:34 poslijepodneMozes imati pajcolanku u 40l.. samo nabavi dobar filter (filter 400l/h)... jer su neuredne pravoo (mutna voda)A gle... možeš i ti živjeti u špajzi metar sa metar.Znaš li ti uopće koliko ta riba naraste? Znaš li kako se deformira kad je u premalom akvariju?
A ne... ne slažem se s tim da joj je 40l dosta. Mooožda na početku, ali treba se seliti u veći. I da, jako prljaju, filter treba biti pošten.Evo jučer sam bila kod prijateljice koja ima zlatne. Divovi od riba u 700 l. Bar 100l ako možeš kupi.
I plivaju, plivaju, neumorno plivaju u jatu s jednog kraja na drugi, a to teško u kojem akvariju mogu.Tako da po meni svakako trebaš veći akvarij ako želiš da joj bude dobro.