Srpanj 21, 2025, 22:47:06 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Nano akvarij i jos nesto?  (Posjeta: 1252 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline deklok

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Osijek
Nano akvarij i jos nesto?
« u: Studeni 11, 2010, 20:47:18 poslijepodne »
Pozdrav ljudi zanima me sta kazete dali da si kupim nano akvarij od 40 l ako se to moze i nazvat nanom akvarij ima grijac, filter i poklopac sa rasvjetom..... u njega sam planirao stavit guppy zenku i sverta posto su trudne pa cu taman imat male bebace!!!! dosadasnji koji imam je od 54l..
Dali bi mogao prodat ovaj akvarij od 54l i po kojoj cijeni i kupit si umjesto njega neki veci?

Offline babylon

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 28
  • LUKI ! ! !
Odg: Nano akvarij i jos nesto?
« Odgovori #1 u: Studeni 11, 2010, 20:57:16 poslijepodne »
Bravo za svertove(i gupike)!!! :klap:i ja sam ih bila cuvala (ali sam presla na zlatne)......(meni je bas to sto su se kotile pravilo problem.....nisam imala mesta pa sam zato kupia veci akv i presla na ikrasice tojest na zlatne ....)ps:kupi nano.... :)
:021::a05r0::hul:

Offline crveni borac

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
« Odgovori #2 u: Studeni 11, 2010, 21:02:55 poslijepodne »
ovisi šta želiš taj od 40 sa svim tim šta si napisao da ima nije loš mogao bi ga držat pa u njega stavit kotilicu i držat mlade dok ne porastu za u drugi akvarij i ja imam takav slićan tome a taj od 54 litre neznam koliko ga se isplati prodavat prijatelj mi je prije par mjeseci kupio takav vjerujem da se radi o istom sa einhemovim filterom,poklopcem i svjetlom sve u kompletu za oko 500 kuna novi tako da neznam šta da ti kažem

Offline deklok

• Punopravni član
« Odgovori #3 u: Studeni 11, 2010, 21:23:59 poslijepodne »
ovisi šta želiš taj od 40 sa svim tim šta si napisao da ima nije loš mogao bi ga držat pa u njega stavit kotilicu i držat mlade dok ne porastu za u drugi akvarij i ja imam takav slićan tome a taj od 54 litre neznam koliko ga se isplati prodavat prijatelj mi je prije par mjeseci kupio takav vjerujem da se radi o istom sa einhemovim filterom,poklopcem i svjetlom sve u kompletu za oko 500 kuna novi tako da neznam šta da ti kažem
[/quote

Baš tako to su oni ajmo rec baumaxovi akvarij.... taj filter eheim sam imao i nije mi se svidjeo jer nemozes nac ya njega spuzvu pa sam uzeo drugi jedino sto je dobar grijac...!!

Sta kazete za taj nano? svidio mi se i u njega bas planiram kosto si i rekla drzat dok se ne omrijeste pa stavit u taj od 54 l.... dok nenabavim veci. I zanima me koliko je sigurno kupovat od forumasa biljke jer me strah ako narucim da nece uvenut dok doju pa zao mi onda novaca sto sam dao?

Offline crveni borac

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
« Odgovori #4 u: Studeni 11, 2010, 21:44:42 poslijepodne »
kupovanje od forumaša je definitivno sigurnije nego u pet shopovima jer je zdravije a i sigurno jeftinije ja sam baš prije par dana narućio bilje iz valpova za split i došlo je nakon 4 dana malo je izgledalo izmućeno al već nakon dan-dva se oporavilo sve super a ako ti taj ko ti šalje dobro zapakira i ostavi par kapi vode kao što je meni ostavljeno nemaš straha

Offline deklok

• Punopravni član
« Odgovori #5 u: Studeni 12, 2010, 17:40:54 poslijepodne »
Planiram u taj mali nano akvarcic uzgajat biljke a i usputno da mi bude za mrijest zivorotki, neonki itd.....?
E a posto mi nisu rekli cijenu jer kako kazu tek je doso pa mu nisu stavili cijenu... zanima me kolika bi mu mogla doc odprilike cijena???
Akvarij je od 40l, grijac, filter, svijetlo i poklopac.....