pozdrav! evo upravo sam vidila ovu temu pa da skomentiram.
nisam bas impresionirana. dakle, svaka cast na litrazi itd, no kolko sam primjetila.. svi oni koji se odluce na megavelike akvarije, barem kod nas, u njih uglavnom stavljaju ciklide. ne kazem da je tvoj ciklidni akvarij los u odnosu na druge ciklidne, naprotiv, dobar je. no krivo mi je što se rijetko viđa megaveliki BILJNI akvarij, koji je dobro poslozen, i koji dobro funkcionira unutar tog sistema.
pretpostavljam da je tako iz razloga sto je tesko odrzavati tako zahtjevan i velik biljni sistem, ili se ljudima jednostavno neda toliko zahebavati. no mene ciklidni akvariji opcenito ne impresioniraju jer smatram da nakon što se poslozi, da se nema tu vise puno toga za napraviti. nema bilja a samim time ni igranja s oblicima, bojama i aquascape dizajnom, a smatram da je to sama srž aquascapinga.
sad ce me vjerojatno mnogi popljuvati, stoga ponavljam, ne kazem da je ovaj akvarij loš, vec da mi je žao sto se rijetko kod nas viđa dobar megaveliki BILJNI akvarij, pogotovo da ima dobro slozen i impresivan aquascape.
nadam se kolega da mi neces zamjeriti na iskrenosti. pozdrav i sretno sa svim buducim akvarijskim podhvatima!