Srpanj 18, 2025, 11:30:26 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Problemi sa nigricima  (Posjeta: 958 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline exorcist

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
  • Spol: Muški  
Problemi sa nigricima
« u: Listopad 22, 2010, 12:10:51 poslijepodne »
Poozzzzzzz svima imam problem sa nigricima pa ako neko moze da ponogne bio bi zavalan,naime svaki put kad poloze jaja u cupu nekih pa dana se kao brinu o njima i onda odjednom nestanu.Da li da probam izvaditi cup kad snesu iduci put u mali akv pa da pustim tu da vidim sta ce se desiti i dali moze biti da zenka polijepi jajasca a da ih muzijak ne oplodi, pa eto ako neko ima iskustva sa tim bio bi zahvalan za neki savijet lp. :punch:

Offline Black Angel

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 42
Odg: Problemi sa nigricima
« Odgovori #1 u: Listopad 23, 2010, 17:49:06 poslijepodne »
Nisma stručnjak ali mislim da bi razlog bio toi što ti jaja strunu jer nema nikakvog protoka u tom ćupu... bar mislim... :-[
BOŽE! Molim za MUDROST, da ga razumijem , za LJUBAV, da mu opraštam, za STRPLJENJE, za njegove hirove, jer ako te zamolim za SNAGU,
prebit ću ga !!!!
OH,I'M SORRY,DID I HURT YOUR KNIFE IN MY BACK?!

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #2 u: Listopad 24, 2010, 17:37:15 poslijepodne »
Ovako,koje ribe sve u akvariju imas? ako imas cistaca ancistrusa,moze ti on pojest jaja prek noci,to je jedini razlog koliko znam.. ja imam nigrice,i evo upravo prije dva tjedna su izasli iz kucice i plivaju,za sada koliko vidim svi su u redu,al nadam se da ce tako i ostati.. :)
al pokusaj ako imas druge ribe u akvariju,pokusaj njih premjestit u drugi akv,ili obrnuto.. samo im ugodi sto je bitno za njih,i trebalo bi bit sve u redu..
Sretno bilo,pa javi ak sto jos zatrebas i kako ce ti proci sve..  :up:

Offline exorcist

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški  
« Odgovori #3 u: Listopad 24, 2010, 18:27:06 poslijepodne »
Ma izludise me vise neznam sta da radim s njima neda se nikako pokusacu odvojti ih pa javim sta je bilo lp