Moj akvarij je 60litara, naspram puno vas, jako malo,ali sta cu,veci za sad nemam gdje smjestiti. Od rasvjete dvije neonke T5 ,jedna 10000kelvina,druga 6500,predivan svjetlost,potpuno bijela. U zadnjih 6 mjeseci sam ga natrpao biljem i mahovinom,uradio sto se da napraviti, rezao ,stavljao makro i mirko elemente i tak. Uglavnom svaki dan si zadavao neku obvezu da bi to na nesto izgledalo s vremenom.
Naselio sam ga s vremenom, kupio neonke,njih 14 tocnije, 4 ballon dwarfa (2 kupio prekjucer), 30ak kozica, 6 heleni, 3 nerite, 4 otocinklusa,4 corydorasa.I to je to , sve je bilo super,sve pet,simbioza i pol. Nitko nikoga nije dirao, svi su uzivali, zbog svjetlosti su neonkice jos dolazile do izrazaja... uglavnom jako lijep akvarij.
I tak da dodjem do zapleta... jucer sam nesto u prolazu petljao po co2 elektormagnetnom ventilu, i provjerio poslije bubble counter,ali ocitno ne dovoljno dobro... Buduci da se CO2 svaki dan pali u 10 ujutro kad i rasvjeta,dok sam ja dosao kuci , oko 17 sati, sve je bilo gotovo. Sav trud, sve ribice , koje su kod mene godinu dana, prebacene iz manjeg u veci akvarij...sav trud... sve je otislo k vragu. DC nije bio zut, vec narandzast :/ CO2 je poludio, ne znam kak i unistio apsolutno sve :/
Do prije par sati je u njemu bilo zivota..a sad je prazan :/ bas krasno !
eto..samo da podijelim s vama kak je meni sad