sumnjam jer bi onda imale problema ili nebi jele ili nesto drugo a ona je dosla kod mene kad je imala 2 mjeseca nakon tjedan dana je sama izlazila van jer joj je tako omoguceno i mogla se vratit kad je htjela a nakon par mjeseci pocela je ic u akvarij samo jest tak da ono.... pitanje je bilo nesto u vezi noktiju a ne kako ju drzim a da joj nokti rastu zato sto nije stalno u vodi hmm necini mi se ko da ima neke veze osim ako joj se u vodi tope.
Radim na trenutno sa umanjenom aktivnosti na ovom forumu. (Iz raznih razloga o kojima cu na drugom mjestu, drugom prilikom).
Dodjem, preletim ovaj podforum, vidim uvjek ista pitanja, i vidim da filip dje odgovarajuce odgovore pa nije ni potreba da se javim.
Ali tvoja .... nazovimo to "naivnost" (da ne kazem glupost i bezobraznost) me natjerala da ti se javim.
Pod prvo nisi sposoban napisati obicnu poruku da se moze procitati i odmah od prve da se moze razumjeti.
Drzis tu svoju kornjacu u nekim jadnim uvjetima i samo zbog cinjenice da ti nije dosada uginula uzimas sebi
pravo reci "
tako je dobro i vi svi ostali koji mi govore suprotno nemaju pojma".
Sto je pitanje i sto nije Kori moze i sam raspoznati i procijeniti i ako te upozori na neke stvari koje nisi pitao, mozes odabrati da prihvatis savjet ili ne.
A ne uciti nekoga sto je bilo pitanje i sto nije. Sa svojih 20 godina si se mogao potrduiti barem znati vrstu koju drzis a ne samo "onu sa necim crvenim na glavi".
A da ne govorim o tome da ti skoro na svakom forumu pise da se to radi vjerovatno o muzjaku crvene uhe kornjace i da su mu dugacki nokti normalni.
Ako zelis dobro za tu svoju kornjacu, prihvati to sto ti je filip pisao i ne trosi vrijeme pokusavati meni uzvratiti na ovaj post.