Kolovoz 16, 2025, 10:26:33 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Šljunak granulacije 1-3 mm u većoj količini  (Posjeta: 2629 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline wickerman999

• Član redakcije
  • Trade Count: (+7)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 34
  • Rain can't soak what is not there...
Šljunak granulacije 1-3 mm u većoj količini
« u: Rujan 01, 2010, 22:54:19 poslijepodne »
Zna netko gdje bi mogao što jeftinije kupiti dosta kvarcnog šljunka granulacije 1-3 mm? Radit ću uskoro 4 nova setupa, a neki od njih će biti sa dosta uzvisina i toga tak da bi mi dosta trebalo. Jel ima možda u nekom većem dućanu za građevinu ili tako nešto?
Neki od mojih akvarija:
1 2 3 4 5 6 7 8

Offline igggy

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 56
Odg: Šljunak granulacije 1-3 mm u većoj količini
« Odgovori #1 u: Rujan 04, 2010, 09:42:11 prijepodne »
Bauhaus
igggy

Offline solaris

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: Zagreb
« Odgovori #2 u: Rujan 04, 2010, 12:33:31 poslijepodne »
bila sam ja nedavno u bauhausu u potrazi za isto tim. nisam nasla nikaj te velicine. u gramatu sam nasla kvarcni pijesak od 0,5 do 2mm. u zoo tukan su imali vetu velicinu ako se ne varam i to kao rijecni sljunak u vreci od 25kg i mislim da je bila cca.90 kn. mozes ih nazvati. to je bilo najblize kaj sam ja uspijela naci. obisla sam samoborku, bauhaus, baumax, gramat, pevec i zoo shopove (pet centar, vili, aqua terra, tukan, belugo) ako ces kupovati u pet shopu meni je aquatera ispala najjeftinija od svih.

Offline wickerman999

• Član redakcije
  • Punopravni član
« Odgovori #3 u: Rujan 04, 2010, 14:10:53 poslijepodne »
bila sam ja nedavno u bauhausu u potrazi za isto tim. nisam nasla nikaj te velicine. u gramatu sam nasla kvarcni pijesak od 0,5 do 2mm. u zoo tukan su imali vetu velicinu ako se ne varam i to kao rijecni sljunak u vreci od 25kg i mislim da je bila cca.90 kn. mozes ih nazvati. to je bilo najblize kaj sam ja uspijela naci. obisla sam samoborku, bauhaus, baumax, gramat, pevec i zoo shopove (pet centar, vili, aqua terra, tukan, belugo) ako ces kupovati u pet shopu meni je aquatera ispala najjeftinija od svih.

Hvala puno. Mislim da ću ići vidjeti u Gramat to kaj imaju, možda mi neće biti presitno :)
Neki od mojih akvarija:
1 2 3 4 5 6 7 8

Offline wickerman999

• Član redakcije
  • Punopravni član
« Odgovori #4 u: Rujan 18, 2010, 23:11:41 poslijepodne »
Našao sam u Baumaxu na Škorpikovoj, savršene je granulacije (oko 1,5-2 mm), kvarcni je i košta 25 kn 25 kg...tj. kn/kg :) Pa ako nekome treba...na vrtnom centru je to, znači unutar Baumaxa i onda po lijevoj strani do dijela s tepisima i onda tamo izađete opet van u neki natkriveni dio. E baš tam :)
E da, i pazite na blagajni, piše da košta 25 kn, ali prvi put mi je žena naplatila 46 kn, samo kaj nisam odmah skužio. Ali neki dan sam išao po još pa sam ju upozorio da se cijena na računu ne poklapa s istaknutom cijenom, pa je provjeravala pol sata i na kraju mi ipak naplatila 25 kn :) 
Neki od mojih akvarija:
1 2 3 4 5 6 7 8

Offline Marko_Sp

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 67
« Odgovori #5 u: Rujan 22, 2010, 17:52:42 poslijepodne »
hvala  :up:
možeš još napisati kakve je boje i da li je oštar?

Offline wickerman999

• Član redakcije
  • Punopravni član
« Odgovori #6 u: Rujan 22, 2010, 19:31:23 poslijepodne »
Šljunak je žućkast i uopće nije oštar, isti je kao onaj iz pet shopa te granulacije :)
Neki od mojih akvarija:
1 2 3 4 5 6 7 8

Offline frankovicf

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #7 u: Rujan 23, 2010, 19:41:08 poslijepodne »
Evo samo za informaciju ja sam prekjučer uzeo u Nera pet shop Zaprešić 15 kg prirodnog sitne granulacije 5kg za 18kn.
Boja crna sa prirodnom varijantom jako dobro izgleda i ima svih granulacija,a ugodno su me iznenadili sa akvaristikom jer ima dosta toga na akciji pa...sam se zaigral.. :P