Srpanj 18, 2025, 11:28:27 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Srebrni dolari  (Posjeta: 1671 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aqua-cro

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
Srebrni dolari
« u: Rujan 01, 2010, 21:22:11 poslijepodne »
Pozdrav!  Vec 2 godine imam akvarij 180 litara sa 3 skalara, 5 coridorasa, bikolorom, 2 ancitrusa, 5 rasbora (trenutno imo sam više skalara :punch:). Počele su me zanimati i planiram uzeti ribe srebrni dolar i malo preuredit akvarij tj. umjesto šljunka stavit pijesak pa me zanima Vaše mišljenje...imam u akvariju mangrovo drvo koje mi stalno pušta boju već godinu dana pa sam ga mislio zamjenit nekim drugim drvetom. Koje je drvo najbolje za akvarij i koje ne pušta boju te koje ribe mogu ostaviti sa srebrnim dolarom? Kako bi bikolor podnio samo pijesak bez biljaka! Hvala unaprijed!  :up:

Offline aqua-cro

• Punopravni član
Odg: Srebrni dolari
« Odgovori #1 u: Rujan 02, 2010, 16:02:29 poslijepodne »
a nitko neće pomoć! -?

Offline nihorvat

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
« Odgovori #2 u: Rujan 02, 2010, 19:29:54 poslijepodne »
Pozdrav!  Vec 2 godine imam akvarij 180 litara sa 3 skalara, 5 coridorasa, bikolorom, 2 ancitrusa, 5 rasbora (trenutno imo sam više skalara :punch:). Počele su me zanimati i planiram uzeti ribe srebrni dolar i malo preuredit akvarij tj. umjesto šljunka stavit pijesak pa me zanima Vaše mišljenje...imam u akvariju mangrovo drvo koje mi stalno pušta boju već godinu dana pa sam ga mislio zamjenit nekim drugim drvetom. Koje je drvo najbolje za akvarij i koje ne pušta boju te koje ribe mogu ostaviti sa srebrnim dolarom? Kako bi bikolor podnio samo pijesak bez biljaka! Hvala unaprijed!  :up:
Jesi drvo namakao u vodi prije stavljanja u aq
Split

Offline aqua-cro

• Punopravni član
« Odgovori #3 u: Rujan 02, 2010, 19:35:29 poslijepodne »
da stalno pušta uvijek je voda smećkasta ne jako al je