Srpanj 26, 2025, 05:05:23 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Prinova u akvariju?  (Posjeta: 2010 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline deklok

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Osijek
Prinova u akvariju?
« u: Rujan 03, 2010, 21:38:37 poslijepodne »
Pozdrav zanima me vase misljenje danas kad sam vidio guppia vidio sam da joj je bas crn stomak i garantiram da bi sutra moje misljenje malci mogli van nisam joj kupio mrijestiliste ali sam kupio dosta plutajuceg bilja nadam se da ce biti dovoljno molim vas mi recite pa dali u stinu bi uskoro mogo ocekivat prinovu u akvariju? Popravio sam malo akvariji nakon sto ste mi rekli.....
molim vas nemojte sad reci kad bi tako svako pisao za prinovu ipak je ovo meni prvi put a imam akvariji 5 god sramotno ali nikad nisam imao priliku dobijat mlade... tnx

Offline luka 33

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
Odg: Prinova u akvariju?
« Odgovori #1 u: Rujan 03, 2010, 22:14:50 poslijepodne »
bit ce malih ;) :up:

Offline deklok

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Rujan 03, 2010, 22:27:30 poslijepodne »
bit ce malih ;) :up:

hah... joj mene muci kad!!!

Znas koja mi je zelja imat u akvariju moje jato neonki??? joj i to mi je isto zelja ali nadam se da ce se ostvarit.....

Offline luka 33

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
« Odgovori #3 u: Rujan 03, 2010, 22:28:52 poslijepodne »
cekaj kojih 2-3 mjeseca...ostvarit ce ti se zelja a ja ti imam gupija jucer bilo 52 komada.. :up:

Offline deklok

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Rujan 03, 2010, 22:44:40 poslijepodne »
cekaj kojih 2-3 mjeseca...ostvarit ce ti se zelja a ja ti imam gupija jucer bilo 52 komada.. :up:

stvarno joj super..... ja kad sam kupio guppie vec je jedna zenka bila trudna!! e a jesi stavio zenku u kotilicu ili jer ja nisam kupio kotilicu nego sam joj kupio jako puno povrsinsko bilje.....

Offline crveni borac

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
« Odgovori #5 u: Rujan 04, 2010, 00:27:50 prijepodne »
mladih če bit to sigurno samo neznam dal baš sutra moe potrajat dan dva vidjet češ dan ranije u stomaku češ kad se zagledaš moč vidjet da se lagano naziru mladi tad je pitanje sata kad če nebrini se za kotilicu ovako sa dosta bilja plutajučeg je još i bolje jer bi ti u kotilici ostalo previšemladih a ovako če se prirodnom selekcijom razvit samo najsnalažljiviji i najjači i na taj način možeš kotit sve živorotke a da se neprekrcaš i ovako če ih bit dosta al sa kotilicom i previše vjeruj mi i da pohvalim akvarij stvarno je lijep  :up: :klap:

Offline deklok

• Punopravni član
« Odgovori #6 u: Rujan 04, 2010, 00:42:03 prijepodne »
mladih če bit to sigurno samo neznam dal baš sutra moe potrajat dan dva vidjet češ dan ranije u stomaku češ kad se zagledaš moč vidjet da se lagano naziru mladi tad je pitanje sata kad če nebrini se za kotilicu ovako sa dosta bilja plutajučeg je još i bolje jer bi ti u kotilici ostalo previšemladih a ovako če se prirodnom selekcijom razvit samo najsnalažljiviji i najjači i na taj način možeš kotit sve živorotke a da se neprekrcaš i ovako če ih bit dosta al sa kotilicom i previše vjeruj mi i da pohvalim akvarij stvarno je lijep  :up: :klap:

Hvala ti... ipak za moje godine mislim da je odlican ono sto je bilo u sredini onaj koralj to sam skinio i stavio ovu biljku vidim i da biljke napreduju i ako nema gnojivu podlogu... i jos kad dodju mali gupiji...
E da te pitam nesto zanima me dali je slicno mrijestenje neonki jer mi su one i gupijevke naj zanimljivije...?

Offline Tiii

• Trade Count: (+13)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • Shrimp noob
« Odgovori #7 u: Rujan 04, 2010, 02:48:48 prijepodne »
Vec  sam ti napiso,guppy se kote,a neonke mrijeste,znaci zivi malci i jaja,znaci ni blizu

Ova zenka je trudna,ali je ipak samo debela,trebat ce joj koji tjedan
Kad na tom crnom dijelu primjetis male tockice,to su oci od malaca,onda znas da ces kroz slijedeci 24 sata sigurno dobiti malce
Nemoj se nadati ako vidis jednu ili dvije tocke,mora ih biti bar desetak  :D

Offline Kirby

• Novi član
  • *
« Odgovori #8 u: Rujan 04, 2010, 08:19:23 prijepodne »
Cim pocne plivati uz staklo gore-dolje znaci da je vrijeme, prebaci je u kotilicu i do jutra ce biti gotova.

Offline crveni borac

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
« Odgovori #9 u: Rujan 04, 2010, 10:29:02 prijepodne »

Hvala ti... ipak za moje godine mislim da je odlican ono sto je bilo u sredini onaj koralj to sam skinio i stavio ovu biljku vidim i da biljke napreduju i ako nema gnojivu podlogu... i jos kad dodju mali gupiji...
E da te pitam nesto zanima me dali je slicno mrijestenje neonki jer mi su one i gupijevke naj zanimljivije...?
iziđi s foruma i na naslovnici akvarij net uđeš na slatkovodne ribe zatim u uzgoj nač češ uzgoj neonki tamo ti sve piše kako i šta ,uvijeti parametri vode, itd... pa pročitaj imaš sve osnovno o tome pa onda vidi ako te još nešto buni pitaj al tamo imaš sve osnove  ;)

Offline deklok

• Punopravni član
« Odgovori #10 u: Rujan 04, 2010, 21:23:01 poslijepodne »
Cim pocne plivati uz staklo gore-dolje znaci da je vrijeme, prebaci je u kotilicu i do jutra ce biti gotova.

cijelo vrijeme gore pliva i ovaj muzijak ju prati... vidim da ima crno smedjkastuu mrlju ali nevidim okice malaca...

Offline igor8

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 39
  • Malawi mbuna
« Odgovori #11 u: Rujan 04, 2010, 21:28:04 poslijepodne »
POZ! NA SLIKAMA VIDIM TVOJ AQ, VIDIM I DA IMAŠ DOSTA BILJA, TAK DA TI JE MOJ SAVJET DA PUSTIŠ RIBICE DA PLIVAJU, RAĐAJU, JER MALI ĆE SE SNAĆ I ZA GOD DANA ĆEŠ IMAT RIBA NA BACANJE...TAKO JE BILO KOD MENE, A NIKAD KORISTIO MRIJEŠTILIŠTE NI IŠTA SLIČNO! SNAČI ĆE SE! SORRY NA VELIKIM SLOVIMA, SKUZIO KAD NAPISAO POLA TEKSTA!

Offline deklok

• Punopravni član
« Odgovori #12 u: Rujan 04, 2010, 22:40:03 poslijepodne »
POZ! NA SLIKAMA VIDIM TVOJ AQ, VIDIM I DA IMAŠ DOSTA BILJA, TAK DA TI JE MOJ SAVJET DA PUSTIŠ RIBICE DA PLIVAJU, RAĐAJU, JER MALI ĆE SE SNAĆ I ZA GOD DANA ĆEŠ IMAT RIBA NA BACANJE...TAKO JE BILO KOD MENE, A NIKAD KORISTIO MRIJEŠTILIŠTE NI IŠTA SLIČNO! SNAČI ĆE SE! SORRY NA VELIKIM SLOVIMA, SKUZIO KAD NAPISAO POLA TEKSTA!

tako cu i napravit naj jednostavnije rjesenje....!! tnx