0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
neznažm kak si to stigao od pretjeranog posla koji si danas morao obavljati.
Citat: cosmoneznažm kak si to stigao od pretjeranog posla koji si danas morao obavljati. dao mi je inspiraciju onaj vruæi baliæ
Citat: VladoS Citat: RukiMa kakav vrazji Aqua city? Lijepo nesto hrvatskog staviti, zlo mi je od toga engeleleleleskoga, bolje mi zvuci Riba ili bilo sto nase! Naprimjer "FIŠ PAPRIKAŠ" e baš ... "FIŠ" je kao naša rijeè ... nek se zove ... recimo "Dobra Voda". Taj naziv potjeèe od izvora koji se nalazi u jednom izletištu kraj Vukovara (Adica) a po legendi je jako ljekovit i tko se u njemu umiva ima zdravo lice .Sjeæam se (dok sam bio mali) da sam u njemu vidio inekoliko malih ribica . Isto toime je koristio i jedan brod za crpljenje pijeska na Dunavu a koji je nažalost potopljen u ratu ... ak' nekog zanima, odskeniram sliku tog broda i dignem ovdje.Inaèe, moj otac je jedno vrijeme radio na njemu te sam stoga i ja malo kormilario kao klinjo . Ehhh ... Dunave ... Dunave ... i svi fiševi-paprikaši .
Citat: RukiMa kakav vrazji Aqua city? Lijepo nesto hrvatskog staviti, zlo mi je od toga engeleleleleskoga, bolje mi zvuci Riba ili bilo sto nase! Naprimjer "FIŠ PAPRIKAŠ"
Ma kakav vrazji Aqua city? Lijepo nesto hrvatskog staviti, zlo mi je od toga engeleleleleskoga, bolje mi zvuci Riba ili bilo sto nase!
BTW Max....sz, kaj se nisi umil u izvoru, kad si vec bil na njemu?
Ne gubi nadu!!! I Zvonar crkve Notre Damme je nasao kakvu-takvu srecu!!!!
Citat: Brada Ne gubi nadu!!! I Zvonar crkve Notre Damme je nasao kakvu-takvu srecu!!!! A vidim da ću se u moru morat' umivat' ak' želim biti ljepši ... kaj ne