Srpanj 31, 2025, 23:26:16 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: krecem u ciklide,pa pomoc...  (Posjeta: 3618 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline SMRTNIK

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
Odg: krecem u ciklide,pa pomoc...
« Odgovori #25 u: Srpanj 25, 2010, 01:17:55 prijepodne »
kaj se tice nerita multici ti ih nebuju pojeli bar kod mene nisu ni calvusi a ni ocellatusi ni brichardi
a imam i 8 jabucara pa ni njih ne diraju

Offline Njofra

• Punopravni član
« Odgovori #26 u: Srpanj 25, 2010, 10:04:49 prijepodne »
Meni je drago kad se svaki novi član pojavi na ovom podforumu. Ovakve postove kao ja ......ni netreba pisat.....možda,..al jednostavo živci su tu preslabi,..pa godine hihihi.
Uglavnom,,....shoney063,..pa odluči se...pa onda pitaj. Kaj je ovo???? Znaš li ti šta uopče hočeš,*??????.....vidim da si jako mlad,...ali opet,...... Ciklidi nisu neke mušice,...koje čemo mlatnut kad nam dosade,...o njima se treba brinuit,...trebaju uvjete,..... Sve je to lijepo u shopu,.....ali,....oni narastu,.,..tebaju prostor,hranu,uvjete,.......  Mislim štede te jer si mlad,...ali.....ništa drugo ne treba nego razmislit,........šta hoču,..... To je osnova,.....i onda hoču im pružit kaj treba,......
Da,....posvetit ču im toliko i toliko godina,.....jer oni ne žive godinu dana dok te prođe volja.
Daj lijepo rezmisli,.....hočeš zlatne,...hočeš gupye ili šta,....samo molim te nemoj se zaletavat........
I\'VE WATCHED THE MOON GROW OLD

Offline Ikota

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Zagreb, Sv. Duh 0959152157
« Odgovori #27 u: Srpanj 25, 2010, 10:17:42 prijepodne »
Shoney 063 je rođeni ciklidaš ;)
Ja sam ti doma na Sv. duhu pa slobodno navrati jedan da (možeš i sa mamom) da ti pokažem svoje tankove, i da popričamo o Ciklidima i multićima uopće.
Javi se na p.p. ako želite navratit ;)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)

Offline shoney063

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 29
« Odgovori #28 u: Srpanj 25, 2010, 12:04:10 poslijepodne »
haahaaahaha...zlatne izbacite iz price...one su tu sasvim zalutale...ja nikakve veze s njima neam...ikota i ja sam na sv.duhu!!!!!! jeeeeee....xD
Svjestan sam njofra svega toga,i vjeruj mi nisam jedan od onih mamlaza koji misle:"pustis ribicu u vodu,i ona pliva" i ne kupujem ciklide SAMO zato sto su PRELIJEPI nego zato sto su najzanimljiviji i u SVAKOM trenutku pokazuju svoj karakter... OBOZAVAM IH!!!! :zagrljaj: :zagrljaj: :zagrljaj: ikota ja sam na broju izmedju 150 i 200... ;) mozda se i poznjemo xDDD
-It can creep up inside you and consume you,a desise of a mind,it can control you.All your pretty lies,your in the city of wonder.

Offline shoney063

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 29
« Odgovori #29 u: Srpanj 25, 2010, 12:10:14 poslijepodne »
to je slika akv. samo sa ikota vidi cijev filtera i da mi neki savjet za sktacivanje...
-It can creep up inside you and consume you,a desise of a mind,it can control you.All your pretty lies,your in the city of wonder.