0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: cannibal - Svibanj 26, 2010, 11:27:53 prijepodnekrepala je žaruljica...takva sranja od žaruljica krepavaju mi i u dnevnoj sobi baš tako, i meni u wc-u,...vrlo kratko traju, nekad po par mjeseci,a nekad samo par dana,...ali su zato skroz jeftine
krepala je žaruljica...takva sranja od žaruljica krepavaju mi i u dnevnoj sobi
Otići ću ja do Fride i pogledat ak se kaj odštekalo, ak ne, mogu uzet sa sobom i odnjet u Belugo... oni su mi i tak u susjedstvu
Citat: smileyzg - Svibanj 26, 2010, 14:43:58 poslijepodneOtići ću ja do Fride i pogledat ak se kaj odštekalo, ak ne, mogu uzet sa sobom i odnjet u Belugo... oni su mi i tak u susjedstvu Smileyzg došao,pogledao,nije se niš odštekalo,uzeo sa sobom,odnio u Belugo i.....dobio novu rasvjetu
taj smileyzg je neki super tip jedva čekam vidjeti tvoj šminkerski akvač frida
Citat: cicovspu - Svibanj 26, 2010, 11:45:26 prijepodnea jesmo se svi nabrijali na taj dizajnerski fensi šmenci akvarij a sad neće šljakat... ko je donirao za tombolu neka i popravi ...ili ću ga baciti u smeće
a jesmo se svi nabrijali na taj dizajnerski fensi šmenci akvarij a sad neće šljakat... ko je donirao za tombolu neka i popravi