0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
.Oni kažu da ne testiraju svoje akvarije.
ma mislim da ni jedna firma ne testira vodom svaki pojedinačni akvarij koji siđe s proizvodne linije
Citat: Cvele - Travanj 23, 2010, 12:10:15 poslijepodne.Oni kažu da ne testiraju svoje akvarije.a dobra im je to politika, nevjerovatno ko da ja napravim auto al ne probam jel radi evo im jedan veliki minus u poslovanju
Ja sam poljepio i razlijepio dosta akvarija. Nije nikakva znanost. Sve što treba ima u Bauhausu od Knauf odstranjivača silikona, do Ceresitovih silikona za akvarij. Nisam vidio akvarij no ako je onako puknut na dnu kao što si rekao najjednostavnije je otići kod staklara, naručiti staklo za dno, namazati ga silikonom kao da se žbuka zid i zaljepiti. Ako će i poslije toga curiti onda se treba ili čitav razlijepiti no po mojem iskustvu svako sljedeće ljepljenje nije ono pravo jer silikon stvori film na staklu i to opet procuri jer se novi ne može primiti. Zaljepio bih ti ja taj akvarij ali trenutno imam okupaciju oko male bebe ))
Imas dovoljno akvarija da pretocis vodu i da preraspodjelis zacikliranu keramiku pa cak mozda i dio spuzvi u taj i stvar prakticki za upotrebu nakon dan dva...p.s. naravno da ce sad svi graknut ali ja sam tako napravio s svojim malim tankom i svi stanovnici i vise nego aktivni...