Srpanj 16, 2025, 15:12:45 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Zamjena strana Cayman 80  (Posjeta: 1037 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline GAS0

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
Zamjena strana Cayman 80
« u: Ožujak 21, 2010, 19:14:06 poslijepodne »
Prednja strana aq mi je iznutra zapisana. Na staklu se nalazi ogrebotina koja mi smeta. Zanima me da li se kako ta ogrebotina može maknuti ili kako se može zamjeniti prednja i stražnja strana aq. Znači okrenut poklopac aq za 180 stupnjeva. Radi se o aq Cayman 80.
Pozdrav iz Crikvenice!

Offline El Enki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
Odg: Zamjena strana Cayman 80
« Odgovori #1 u: Ožujak 21, 2010, 23:11:05 poslijepodne »
skini poklopac tako da skalpelom zarezes izmedu stakla i plastike i tako ces pokidat silikon koji ga drzi, lagano potezi i poklopac ce izac, dalje je laganini, tako sam ja sa savojim cayman 60 dakle ista shema ;)

Offline GAS0

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #2 u: Ožujak 22, 2010, 08:34:17 prijepodne »
skini poklopac tako da skalpelom zarezes izmedu stakla i plastike i tako ces pokidat silikon koji ga drzi, lagano potezi i poklopac ce izac, dalje je laganini, tako sam ja sa savojim cayman 60 dakle ista shema ;)
Da li se silikon nalazi s vanjske strane aq ili s nutarnje (između stakla i plastike). Šta cijelom dužinom treba zarezat? Sa svih strana (naprijed, straga i bočne strane)? Koji je postupak vraćanja poklopca? Da li treba opet silikonirati ili ne?
Pozdrav iz Crikvenice!

Offline Nea007

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 40
    • Aquariss.net
« Odgovori #3 u: Travanj 24, 2010, 18:49:02 poslijepodne »
Da li se silikon nalazi s vanjske strane aq ili s nutarnje (između stakla i plastike). Šta cijelom dužinom treba zarezat? Sa svih strana (naprijed, straga i bočne strane)? Koji je postupak vraćanja poklopca? Da li treba opet silikonirati ili ne?

silikon ti se nalazi s unutarnje strane.. dakle između stakle i plastike. trebas zarezati sa svih strana iz unutra i van.
poklopac s okvirom netrebas silikonizirati. samo ocistis to sve malo, stavis okvir na staklo i to je to  :up: