Što se tiče izmjene vode,pa svaka tri dana odvadim trećinu i sa crijevom pokupim nečistoće sa dna,a upravo jer sam svijestan toga da se tako mali akvarij brzo zaprlja,to sam i prihvatio odmah od početka i tako činim.Jedan gupi gnoji ko govedo,kad god pogledam iz njega visi *ovno.Ribe jednom tjedno ne dobivaju hranu.Sad cory izgleda normalno i zaigran kao i drugi,prvi put se to pojavilo kad sam stavio velikog šverta i velikog yukatanskog mollya(kojih btw. više nema u akvariju),drugi put se desilo kad sam stavio jedan rizom anubiasa na panj od mangrova.Gledajte ljudi,moja registracija na ovom forumu je iz razloga što želim osigurati što bolje uvijete za svoje ribice,pa makar to bila i tegla,ali neka bude kako treba.Nakon štu su mi ukazane početničke greške u temi koju sam otvorio u pdfu za nove akvariste,pokušavam to ispraviti.Tako da sam već smanjio broj ribica u akvariju,a planiram još neke udomiti i kako mi se čini da bih tu na koncu stavio malo jato corya,jer mi se sviđa kako jurcaju i igraju se.
Ovu temu sam pokrenuo sa namjerom da vidim da se možda ne radi o nekoj poznatoj bolesti i da ako je,onda pružim njegu tim ribicama,jer mi nije namjera da krepaju,pa da akvarij odnesem na tavan ili ga nekome poklonim.