Srpanj 04, 2025, 06:47:01 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Peraja kod zebrice  (Posjeta: 1063 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline AkvaristaBiH

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
Peraja kod zebrice
« u: Veljača 27, 2010, 15:55:27 poslijepodne »
Zadnja peraja kod zebrice kao da je otkinuta , ima je sasvim malo i otezano pliva  -? . Sta bi to moglo biti . Od ribica jos je tu 9 zebrica , 2x ancitrus i 5x corydoras . Molim pomoc , hvala PS. Evo malo sam pogledao po forumu , dakle identicno kao kod ovog malo nizeg posta kad su neonkama nestale peraje . Sad sam malo je bolje pogledao , nema peraju i ima malu bijelu kvrgu u podrucju glave . Oste zebrice plivaju sve je za 10 , samo ta jedna ... Volio bih joj pomoc  -?
« Zadnja izmjena: Veljača 27, 2010, 16:38:11 poslijepodne od AkvaristaBiH »
Čovječe, ne ponosi se svojom "superiornošću" nad životinjama, jer one su bez grijeha, dok ti svojom veličinom oskrvnjuješ zemlju.

Offline mbogdan

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
    • Diskusari
Odg: Peraja kod zebrice
« Odgovori #1 u: Veljača 27, 2010, 18:20:59 poslijepodne »
Mislim da su joj ostale pokidale peraju,ancistrusi i cory-ji nisu,dakle ostaje samo ova opcija!Zebrice su poznate kao kanibali,meni su davno iskidale peraje kod skalara slajera!

Offline AkvaristaBiH

• Punopravni član
« Odgovori #2 u: Veljača 27, 2010, 18:41:38 poslijepodne »
Hvala , vidis predstavljene su mi kao miroljubive ribe  -? . Sve mi se cini da ovdje samo stanje ove ribice moze biti gore  :down:
Čovječe, ne ponosi se svojom "superiornošću" nad životinjama, jer one su bez grijeha, dok ti svojom veličinom oskrvnjuješ zemlju.

Offline zeki972

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
« Odgovori #3 u: Veljača 28, 2010, 00:50:49 prijepodne »
ja ih imam sa razborama i neonkama i ne diraju nikoga..divljaju po aq ali  ne diraju peraje niti druge ribice...

Offline AkvaristaBiH

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Veljača 28, 2010, 09:42:51 prijepodne »
Pa ja sam ih stavio nakon 17 dana cikliranja u akvarij. Uzeo sam 10 zebrica , ne znam od koga je mogla biti izgrickana peraja , mozda to nosi i iz zoo shopa jer nije kad kod mene mogla to dobit . Vise me brine ova bijela kvrga na glavi ... Pratim i ostale one su sad za sad uredu

Offline mbogdan

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
    • Diskusari
« Odgovori #5 u: Veljača 28, 2010, 14:52:23 poslijepodne »
Moguce,pa trebao si bolje gledati! :up:

Offline AkvaristaBiH

• Punopravni član
« Odgovori #6 u: Ožujak 01, 2010, 20:24:22 poslijepodne »
Sada je riba skroz losa ... Malo je bila bolja , povukla se ta kvrga sa glave nakon cega je slijedilo razocarenje tj. potpuno odpadanje repa  :(  :( . Tako mi je zao , ali ona i dalje pliva , hvata jato i uredno jede, ne znam stvarno koji joj je vrag , ostale ribe su ok

Offline zeki972

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 52
« Odgovori #7 u: Ožujak 02, 2010, 00:45:00 prijepodne »
pa stavi je  u karantenu i  stavi  lijek za propadanje  peraja da spriječiš dalje propadanje ili je eutanaziraj...užasno je  da se   tako   muči