Ajde mi reci sta nevalja sa svijetlom koliko bi to trebalo radit po tvome.
Da stavio sam 17 riba odjednom nakon 5 dana jer nisam znao sta je cikliranje a ne da ga napravim kako treba dobio sam akvarij i natovario ga za tjedan dana i tako je bilo i nisam ni biljke imao, da sam znao sta sada znam nebih sigurno to napravio
Sad pises da onda nisi znao o cikliranju i da nebi ponovio ubacivanje 17 riba odjednom nakon samo 5 dana sta ne pise u tvom prijasnjem postu. Tamo pise sta si napravio i da je sve super, i sad je problem ako neko ko ne zna procita takvu informaciju mislit ce i on da tako treba. Zbog toga sam ti savjetovao da ne pises nesto sto netko drugi moze shvatiti kao ispravno.
Napisao sam ti i da se ne ljutis a ti si odmah skocio u napad umjesto da procitas svoj tekst i shvatis da to nekog moze gadno za

A sta se tice trajanja rasvjete to ovisi o dosta cimbenika (vrsta bilja, kolicina bilja, co2, same rasvjete...) tako da u to necu ulazit, a postoji i ona akvaristicka mudrolija da ne postoji prejako svjetlo nego samo predug fotoperiod.
Znaci molim te bez ljutnje jer stvarno nije bilo nikakve zle namjere, ovo je forum gdje ljudi dolaze uciti i neko je mogao iz tvog posta nauciti nesto krivo