Listopad 01, 2025, 07:24:13 prijepodneNajnoviji Član: Mandich

Autor Tema: Nabava akvarijskog bilja  (Posjeta: 1024 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline alpha

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
Nabava akvarijskog bilja
« u: Siječanj 29, 2010, 15:21:36 poslijepodne »
Bok svima. Izrazito sam nezadovoljan ponudom biljaka u našim pet šopovima, gotovo uvijek mi neka nova biljak propadne, vjerojatno zbog neadekvatnih uvjeta držanja biljaka, s obzirom i da rijetko kad naiđem na neku biljku koja dobro izgleda. opstaju mi samo moje stare biljke koje imam još od kad sam počinjao (par anubiasa i još jedna koja se širi ko blesava, ali nikako da ju pronađem u indeksu biljaka). zanima me kak ste vi zadovoljni i ima li ko za preporučit dobar inozemni akvarijski shop koji ima dostavu u hrvatsku, ili sloveniju (imam tamo neku rodbinu, pa da probam bez carine proć)

hvala svima....

pozdrav
Alfa

Offline Neve

• Punopravni član
Odg: Nabava akvarijskog bilja
« Odgovori #1 u: Siječanj 29, 2010, 17:06:59 poslijepodne »
U sloveniji sam u Kopru kupovao, ne znam da li ti je to zanimljivo.
Pula
hrvatskakolonija.blog.hr

Offline ibiza

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 40
« Odgovori #2 u: Siječanj 31, 2010, 13:12:10 poslijepodne »
ja sam isto u kopru kupovao i jako sam zadovoljan s njihovim biljkama o tropice...

Offline homers

• Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #3 u: Veljača 03, 2010, 14:09:54 poslijepodne »
Bok svima. Izrazito sam nezadovoljan ponudom biljaka u našim pet šopovima, gotovo uvijek mi neka nova biljak propadne, vjerojatno zbog neadekvatnih uvjeta držanja biljaka, s obzirom i da rijetko kad naiđem na neku biljku koja dobro izgleda. opstaju mi samo moje stare biljke koje imam još od kad sam počinjao (par anubiasa i još jedna koja se širi ko blesava, ali nikako da ju pronađem u indeksu biljaka). zanima me kak ste vi zadovoljni i ima li ko za preporučit dobar inozemni akvarijski shop koji ima dostavu u hrvatsku, ili sloveniju (imam tamo neku rodbinu, pa da probam bez carine proć)

hvala svima....

pozdrav
Probaj u AQUATERRI  ako si u ZG