Srpanj 31, 2025, 04:27:12 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Tetratec grijač se ponaša  (Posjeta: 761 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Salem

• Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb, Travno
Tetratec grijač se ponaša
« u: Travanj 04, 2010, 23:58:03 poslijepodne »
Moj Tetratec 75W grijač je nakon 2 godine besprijekornog rada (i prije toga još ne znam koliko kod napoleona jer sam ga uzeo rabljenog) počeo da se ponaša - termostat je odjednom prestao da uključuje, onda sam ga malo vrtio pa je počeo nakon 2 dana rada je opet prestao pa sam ga opet vrtio i uključio je ali više ne znam hoće li nočas uključiti kad temp. padne - ima li tome pomoći ili mi samo preostaje da kupim drugi? Ako je netko već pokušao otvoriti neki Tetratec koristilo bi mi da znam da li je "čep" samo nabijen ili je još nečim zalijepljen odnosno zasilikoniran.

Offline traxman

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
Odg: Tetratec grijač se ponaša
« Odgovori #1 u: Travanj 05, 2010, 08:59:13 prijepodne »
ja se za 70kn nebi igrao s time!
prvo ako ga otvoris i lose zatvoris moze biti svega,
drugo imas srece kaj se je prestao sam ukljucivati, a ne iskljucivati! Ak bus kaj mrdao po njemu, mozda se i to desi jednu noc, a onda...  :dead:

baci to u smece i kupi novi nekog novog kineza atman za cca 70kn i END OF STORY  :up:

Offline acies

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Lokacija: zg
  • zagreb
« Odgovori #2 u: Travanj 05, 2010, 11:26:23 prijepodne »
ako ti je taj bio u RIU 180 ja bi uzela jači grijač

Offline Salem

• Trade Count: (+6)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb, Travno
« Odgovori #3 u: Travanj 05, 2010, 11:42:50 prijepodne »
U Riu je 200W OEM koji se isto ponaša na svoj način - imam dojam da temperatura ovisi samo o temperaturi u sobi i koliko dugo gore lampe ali kad ga izvadim i stavim u neki mali aq. da vidim kako to ne radi onda izgleda kao da sve radi  :question:
Ovaj o kome govorim je u onom 42-litarskom, možda ga još nisi vidjela napravio sam upgrade onog 28-litarskog. (Pro)dat ću ga samo ako ga proglasim za otpis tj. ako ne uspijem ubjediti termostat da se ponaša kako treba trenutačno je još u milosti točnije na promatranju. Ako ga otpišem još uvijek se može premostiti termostat tojest napraviti da bude stalno uključen ako ti takav koristi? Nekad su se prodavali i vanjski termostati i grijači bez termostata danas se rijetko vide